Mennyire jelent gondot az, hogy az emberek között már csekély a természetes szelekció?
Ha itt valóban minden következmény nélkül, arctalanul elmondhatom a véleményem, akkor elmondom.
Számomra ez a világ már maga az alvilág. Egyszerűen nem értem, hogyan fajulhatott idáig a civilizáció.
Az egészséges, életképes, törekvő, harmonikus ember nem példakép már.
A mai példakép a buz.i, az agyonplasztikázott, a nyom.orék, beteg, borzasztóan ostoba, cél nélküli, csak tetszelegni vágyó, hitetlen ember.
De persze pont azért ők az újkori példaképek, mert a társadalom többségét is már ők alkotják. Pont azért mert megszűnt a természetes szelekció.
Egyik nap a facebookon egymás után 4 olyan megosztás érkezett, amiben szörnyű állapotban lévő pici gyermekeknek kértek anyagi támogatást. Mindegyiküket végigolvastam és persze megsirattam. De, hogy őszinte legyek, egyiküknek sincs semmi esélye normális életre így nem támogatom a további gyógykezelésüket.
Azért kell tízmilliókat költeni és tönkremennie egy családnak, hogy a súlyosan beteg kisfiú 8 évesen végre megtanuljon bilibe kakilni és szonda nélkül enni?
Nem szólal meg ilyenkor a vészcsengő másnak a fejében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!