Ha félre tesszük a Bibliát, akkor szerintetek hogyan fog el/kipusztulni a Föld?
Például a Nap vörös óriássá válik:
... vagy ne tegyük félre a Bibliát, és kiderül! :)
volt már jégkorszak, vízözön, most az ózonlyuk a divat... Hát igen, a Biblia szerint nagy szárazság lesz az utolsó időkben.
Forgatókönyv 1: Az ember elpusztítja
Forgatókönyv 2: Idegen civilizáció pusztítja el
Forgatókönyv 3: Természetes, milliárd évek utáni pusztulás
Forgatókönyv 4: Becsapódó űrbéli objektum
Forgatókönyv 5: Távoli neutroncsillag gammasugárzása által
Basszus most tettem félre a Bibliát, hogy elférjen az asztalon a laptopom! Mind megfogunk halni és ez az én lelkemen szárad!
...
Kezdjük ott, hogy miért befolyásolná az emberiség fennmaradását az, hogy mit csinálunk a Bibliával? A terroristáknak tök mindegy, a háborúzú országoknak tök mindegy, és szerintem az ózonlyukat meg az olvadó gleccsereket sem érdekli.
Na most egy olyan válasz, amit a tudomány jelenlegi álláspontja fényében fogalmaztam meg (de szép mondat :DDD):
A nap nagyjából 4-4,5 milliárd éven belül Vörösóriás-sá fog alakulni, és elpusztítja a földet.
Viszont az emberiség már jóval hamarabb fogja kipusztítani magát.
Okai igen egyszerűek: önzés, kapzsiság, felelőtlenség.
Eredmények: Környezet szennyezés (vízkészlet szennyeződés), háborúk, betegség, stb.
De tessék megnézni a TerraNova című sorozatot, igen jól vázolja a mai állapotokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!