Érdekes megfigyelés?
Figyelt kérdés
Lenne ötletetek arra, hogy milyen megfigyelés/kísérlet elvégzése lenne érdemes, hogy biológia házidolgozatot írjak belőle? (Van egy cicám, rajta esetleg valamit megfigyelni?) Köszi!2014. márc. 10. 21:43
2/9 anonim válasza:
Lol, #1-en behaltam :D
Macskával nem tudok, de mondjuk rohaszthatnál különböző élelmiszereket és dokumentálhatnád a változásaikat.. mi milyen mértékben megy tönkre az idő függvényében, milyen penész képződik rajtuk, milyen szabad levegőn, összehasonlítva egy dobozba zárttal, variálhatod a hőmérsékleteket.. erről lehetne mit írni és tudnak keletkezni tök szép képződmények így, nem muszáj fintorgósra venni a figurát :)
3/9 anonim válasza:
Tényleg szellemes. De a Schrödinger nem biológiára, hanem fizikára gondolt (bár ha azt vesszük, hogy közben mire gondol a macska...).
4/9 anonim válasza:
Én a macska fajsúlyát mérném meg. Először élve, majd döglötten. Ha igazolódna, hogy az élő macska fajsúlya kisebb, mint a halotté, akkor be lenne bizonyítva, hogy van lelke, hisz az valami légnemű dolog, ami elszáll belőle.
5/9 anonim válasza:
Tesztelhetnéd a macska színlátását, vagy leírhatod a szokásait. Az egyik macskám szereti elrágni a telefonzsinórt.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
4-es, nyilván nem nyírom ki a macskát. Gondolom, számodra is evidens. De nem biztos...
2014. márc. 11. 21:06
7/9 anonim válasza:
4-es vagyok
Hááát, pedig a tudomány csak úgy halad előre, hogy áldozatokat hozunk...
8/9 A kérdező kommentje:
:D Na jó, ebben igazad van. De ezt inkább nem.
2014. márc. 12. 15:47
9/9 anonim válasza:
Köztudott dolgokat:
Mindig a talpára esik?
Sötétben is jól lát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!