Szerintetek lenne értelme ezeknek?
Aki nem ért egyet, megértem és tiszteletben tartom, de én a matematikát természettudománynak tekintem.
A következőkre keresem a választ:
Az Erdős-Mordell tétel általánosítása tetszőleges konvex n-szögre. (Négyszögekre már általánosítottam)
Golbach- sejtés bizonyítása
Ikerprím-sejtés bizonyítása
Illetve még egy új bizonyítási módszeren dolgozom, amely a determinánsokra épül.
Én ebben erős ellentmondást érzékelek. Meg nem oldott matematikai problémák vizsgálata vagy laikus eszközökkel történik (az illetőnek fogalma sincs a probléma mélységéről, de megtetszik neki, és nagy önbizalommal nekiáll, nem tudván, mennyire reménytelen), vagy tudományos módszerekkel. Ez utóbbira az képes, aki ebben megszerezte a kellő tudást. De mire ez megtörténik, arról is pontos fogalom keletkezik, minek mi az értelme (hol a helye). Tehát pontosan tudja, hogy mi az értelme mondjuk az ikerprím bizonyításnak.
De akkor mire vonatkozik a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!