Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek lenne értelme...

Szerintetek lenne értelme ezeknek?

Figyelt kérdés

Aki nem ért egyet, megértem és tiszteletben tartom, de én a matematikát természettudománynak tekintem.

A következőkre keresem a választ:

Az Erdős-Mordell tétel általánosítása tetszőleges konvex n-szögre. (Négyszögekre már általánosítottam)

Golbach- sejtés bizonyítása

Ikerprím-sejtés bizonyítása

Illetve még egy új bizonyítási módszeren dolgozom, amely a determinánsokra épül.

2014. márc. 9. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ennek az elején van egy ilyesmi.

2014. márc. 10. 03:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocs, az "ilyesmi"-vel csak az általánosított Erdős-Mordell egyenlőtlenségre utaltam.
2014. márc. 10. 03:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Én ebben erős ellentmondást érzékelek. Meg nem oldott matematikai problémák vizsgálata vagy laikus eszközökkel történik (az illetőnek fogalma sincs a probléma mélységéről, de megtetszik neki, és nagy önbizalommal nekiáll, nem tudván, mennyire reménytelen), vagy tudományos módszerekkel. Ez utóbbira az képes, aki ebben megszerezte a kellő tudást. De mire ez megtörténik, arról is pontos fogalom keletkezik, minek mi az értelme (hol a helye). Tehát pontosan tudja, hogy mi az értelme mondjuk az ikerprím bizonyításnak.

De akkor mire vonatkozik a kérdés?

2014. márc. 10. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!