Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hisztek a szellemekben,...

Hisztek a szellemekben, történt már vmi furi veletek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
esetleg filmcímeket is mondhattok
2009. dec. 13. 14:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Ha több ember ugyanazt látja, az még lehet hipnózis (eredménye). Ha ti öten azt mondjátok, hogy földönkívüli jármű, az talán kevésbé esélyes, mint a lufis verzió, lehetne tehát vitatkozni a "badarság" szó alkalmazási nehézségein ugye... Mindazonáltal mindenki abban hisz, amiben akar, míg nem árt vele senkinek. Tipp: írj könyvet, ha többet akarsz ártani (azaz csak egy kicsit), mint használni (azaz semmit).
2009. dec. 15. 17:51
 32/41 anonim ***** válasza:
lehet hogy hülye vagyok,de a lufik felfelé szálnak és nem tudnak kanyarodni..az meg hogy hiptnózis,mi értelme van,és ki hiptnotizált volna?Gyurcsány?Mi értelme lett volna?Az embert akkor hiptnotizálják ha valamit el akarnak érni.Kinek lett volna az a hülye ötlete,hogy ezt akarja láttatni velünk?Miért nem egyből bankot rabolni visz minket,és kényszerít hiptnózis alatt,hogy adjuk átt a pénzt?Egyszerűen fogadjátok el,hogy nem tudtok logikus magyarázatot nyújtani,és azt kijelenteni sem meritek,hogy netán tényleg ufók lehettek..
2009. dec. 15. 18:15
 33/41 A kérdező kommentje:
igen el kell fogadni, mivel gondolom h még vele nem történt olyan dolog, így nem hisz benne, de én meg igen, azóta, h általánosban régen, idéztünk szellemet, na azóta én nem is próbálom:O úgy bepáráztam
2009. dec. 15. 19:33
 34/41 anonim ***** válasza:

szellemidézésröl irnék pár sort ami velem történt meg.

addig nem hittem benne, és most 15 év mulva se állitom hogy léteznek szellemek, csak azt mondom hogy megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltam.

akkor katona voltam és egy társam fejbelőtte magát.

gondoltuk hogy megidézük a szellemét, élyel leültünk egy asztalhoz négyen, gyertyafénynél meg minden.

ugy ahogy a filmekböl láttuk öszetettük a kezünket, mindenki az elhunytra koncentrált és volt egy srác aki mondta a szöveget, szellem ha itt vagy adj jelet vagy valami ilyesmi.

az elején semmi, aztán tovább probálkoztunk, az asztal közepén volt egy üvegpohár és lassan elkezdett forogni, senki nem volt a közelébe se a kezével, azthittem befosok ugy ledermedtem.

érdekes modon senki nem számitott erre:), aztán kiraktuk az abc betüit körbe és a poharat megjelöltük, és igy elkezdtünk lassan kommunikálni.

mindenre tudott válaszolni, pl.: hány forint van a zsebemben, még én se tudtam róla.

aztán megkértük hogy csináljon valami nagy dolgot, pl oltsa el a gyertyát, mindenki kitágult pupillával figyelte az asztalon lévő gyertyát, erre kb 3 méterre tölünk volt egy másik gyertya is egy polcon és az aludt ki, akkor is meghült bennünk a vér:)

sokmindent leirt nekünk , hosszú lenne elmesélni.

ja még annyit hogy szellemidézésnél hova lessz a gyertyából olvadt viasz? ezután töbször idéztünk szellemet és azt vettem észre hogy eltünik a viasz, ha csak ugy máskor ég a gyertya akkor mindig lecsorog az oldalán, kis tócsa lessz meg ilyenek, de lehet hogy csak rossz megfigyelés volt.

2009. dec. 15. 21:10
 35/41 anonim ***** válasza:
amúgy a viasz elpárolog,a szellemeket meg nem igen ajánlatos csesztetni..nagyon nagyon rossz vége lehet.igen,ez is egy bizonyíték rá,csak rohadt veszélyes!!!!!!
2009. dec. 15. 21:16
 36/41 anonim ***** válasza:

21.10-es vagyok.

csak annyit szeretnék mondani, ne csináljátok a szellemidézést. mi akkor egy ugymond jó szellemet idéztünk meg, nem a haverunk volt aki öngyilkos lett.

ő ugy mondta hogy véletlen erre járt, és sokan vannak, vannak rossz szellemek söt nagyon nagyon rosszak is.

bárkit kifoghatsz tök véletlenül, akár a sátánt is:)

és ha kifogsz egy nagyon rosszat, az rohadt erős, akár dobálhatja a székeket vagy akár téged.

és nem fog elmenni a szellemidézés végén, ottmarad hiába küldöd el, tönkreteheti az életedet is.

és ha mégis idézel szellemet ne kérdezz olyan dolgot amit nem tudhatsz, pl. a lottoszámokat, mert lehet hogy megmondja, de akkor többet fog elvenni tőled mint amit nyersz rajta.

2009. dec. 15. 21:33
 37/41 anonim ***** válasza:
Páran kamuznak, mások el is hiszik, hogy láttak valamit. Néhányan szeretnek másokat paráztatni, mások meg magukat is. Mi ezzel a gond?
2009. dec. 16. 01:11
 38/41 anonim ***** válasza:
én csak a hagymáschipsben hiszek:))
2010. jan. 5. 20:18
 39/41 anonim ***** válasza:
nálam anyukám nagyszülei csináltak ilyet, a részletekre nem emlékszem, csak arra, hogy nagyon szörnyű volt, és valami csak fából készülő asztlnál kell vagy mi...
2010. jan. 5. 20:23
 40/41 anonim ***** válasza:
szög nélküli asztal,de ilyetnem szabad!!ne bolygassátok őket,hagyjátok békében elmenni őket!!
2010. jan. 5. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!