Hisztek a szellemekben, történt már vmi furi veletek ezzel kapcsolatban?
szellemidézésröl irnék pár sort ami velem történt meg.
addig nem hittem benne, és most 15 év mulva se állitom hogy léteznek szellemek, csak azt mondom hogy megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltam.
akkor katona voltam és egy társam fejbelőtte magát.
gondoltuk hogy megidézük a szellemét, élyel leültünk egy asztalhoz négyen, gyertyafénynél meg minden.
ugy ahogy a filmekböl láttuk öszetettük a kezünket, mindenki az elhunytra koncentrált és volt egy srác aki mondta a szöveget, szellem ha itt vagy adj jelet vagy valami ilyesmi.
az elején semmi, aztán tovább probálkoztunk, az asztal közepén volt egy üvegpohár és lassan elkezdett forogni, senki nem volt a közelébe se a kezével, azthittem befosok ugy ledermedtem.
érdekes modon senki nem számitott erre:), aztán kiraktuk az abc betüit körbe és a poharat megjelöltük, és igy elkezdtünk lassan kommunikálni.
mindenre tudott válaszolni, pl.: hány forint van a zsebemben, még én se tudtam róla.
aztán megkértük hogy csináljon valami nagy dolgot, pl oltsa el a gyertyát, mindenki kitágult pupillával figyelte az asztalon lévő gyertyát, erre kb 3 méterre tölünk volt egy másik gyertya is egy polcon és az aludt ki, akkor is meghült bennünk a vér:)
sokmindent leirt nekünk , hosszú lenne elmesélni.
ja még annyit hogy szellemidézésnél hova lessz a gyertyából olvadt viasz? ezután töbször idéztünk szellemet és azt vettem észre hogy eltünik a viasz, ha csak ugy máskor ég a gyertya akkor mindig lecsorog az oldalán, kis tócsa lessz meg ilyenek, de lehet hogy csak rossz megfigyelés volt.
21.10-es vagyok.
csak annyit szeretnék mondani, ne csináljátok a szellemidézést. mi akkor egy ugymond jó szellemet idéztünk meg, nem a haverunk volt aki öngyilkos lett.
ő ugy mondta hogy véletlen erre járt, és sokan vannak, vannak rossz szellemek söt nagyon nagyon rosszak is.
bárkit kifoghatsz tök véletlenül, akár a sátánt is:)
és ha kifogsz egy nagyon rosszat, az rohadt erős, akár dobálhatja a székeket vagy akár téged.
és nem fog elmenni a szellemidézés végén, ottmarad hiába küldöd el, tönkreteheti az életedet is.
és ha mégis idézel szellemet ne kérdezz olyan dolgot amit nem tudhatsz, pl. a lottoszámokat, mert lehet hogy megmondja, de akkor többet fog elvenni tőled mint amit nyersz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!