Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hisztek a szellemekben,...

Hisztek a szellemekben, történt már vmi furi veletek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
esetleg filmcímeket is mondhattok
2009. dec. 13. 14:21
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
nem, amúgy, nekem ez az első ilyen jellegű kérdésem
2009. dec. 13. 19:32
 22/41 anonim ***** válasza:

16:40

na az a baj,hogy már velem is történt ilyen folytogatós ráécsücsülős mutatvány,méghozzá kétszer,és relytélyesen hasonló a sztori!!Ez mondjuk engem is erősít..

arra keltem,hogy könyörögni kellett,hogy száljanak le rólam,de nem mertem kinyitni a szememet..

a másikat el sem merem mesélni,mert megin nem alszom éjszaka!

2009. dec. 13. 19:41
 23/41 A kérdező kommentje:
légyszi nagyon kíváncsi vagyok, vagy írj privibe: )
2009. dec. 13. 20:58
 24/41 anonim ***** válasza:

na most elmesélem,bár egyedül vagyok itthon,de legyőzöm a félelmemet...

lefeküdtem este aludni.

az éjszaka folyamán arra ébredek,hogy falam felé fordulva narancssárga fény vetődik a falamra..próbáltam mozdulni,de mintha le lettem volna fogva,vagy meg lettem volna merevedve,nem ment,és ettől úgy megilyedtem,hogy a nyakamban dobogott a szívem..teljesen észnél voltam,nem voltam álmos,éber voltam,amikor egyszercsak lecsúszott a takaróm..még mindíg nem tudtam mozogni,és erősebben vert a szívem,főként amikor valami mágnes szerű dolog a bokámnál fogva húzott lefele az ágyból,akkor már sírtam,és amikor az ágyam feléhez értem elvesztettem az eszméletemet..

reggel felkeltem,és mivel erre mind emlékeztem,sírtam,hogy mi volt ez?

Átrendeztem a szobámat,kidobtam az aznap esti hálóingemet,és évekig nem tudtam sötétben elaludni..még ma is félek sokszor esténként,annyira meggyötört az eset,és a tény,hogy nem álmodtam,teljesen ébren voltam,és élesen emlékszem.

most leírtam,pedig még beszélni is nehéz róla..

aztán egy délután kiskoromban lefeküdtem aludni,kb 15 éves lehettem,amikor arra kelek félálomban,hogy valaki vagy valami ül a lábamon,és lapozgat valami füzetet..nem mertem kinyitni a szememet,inkább ordítottam anyának,mint az álat úgy üvöltöttem,és amikor bejött makkor mertem kinyitni a szememet,elmúlt az érzés,de a lényeg ott maradt a szemünk előtt..a fiókok kihuzigálva,a füzetek kirámolva,anyám még le is szidott,hogy mi ez a kupleráj?Akkor is majd frászt kaptam..nem kívánom senkinek se!

A másik az egy kevésbé lényeges,de érdekes sztori..egyik reggellassan kinyitom a szememet,mit látok??hogy ahogy alszom oldalra fordulva a kézfejem tetején a szép zöld öngyujtóm vigyorog,ami normális esetben az előszobába a bőrkabátom zsebébe volt benne,most meg oly precizitással került a kezeim tetejére,hogy nem hittem a szememnek!

Kimentem anyámhoz,megkérdeztem,hogy ő szórakozik?De kérdőn nézett rám,és azt mondta,nem akarom én hogy felgyújtsd magad,minek tettem volna oda??

Na az tuti,hogy nem alvajáró voltam,mert anyám felébredt volna..egyszerűen nincs rá magyarázat!

hát most pont egyedül vagyok,úgyhogy kicsit para van,de megy a rádió,és ég a villany,szóval csak nem lesz ilyenkor semmi.. :/

2009. dec. 14. 17:22
 25/41 anonim ***** válasza:

és nagyon fontos!

Sylvia Browne:Élet a másvilágon

!Kötelező olvasmány annak aki hisz a rerinkarnációban!

Egy látnok írta a saját szemszögéből,nekem ez a bibliám,mert száz százalékosan pontos és kikezdhetetlen amit leírt..

2009. dec. 14. 17:31
 26/41 anonim ***** válasza:
A skizofréniában hisz még valaki? Nem az ünneprontás miatt, hanem mert kicsit jobban dokumentált hasonló esetekről van szó... És az alvásparalízisnek tényleg vannak gyakori egyentünetei, olvassatok utána.
2009. dec. 15. 02:05
 27/41 anonim ***** válasza:
16:40 vagyok. Azért jól rám ijesztettetek ezzel az alvásparalízissel! Ha ez valami mentális probléma lenne, azért feltételezem, hogy azóta folyamatosan észlelném, nem? Az általam leírt eset 4-5 éve történt, és csupán egyetlen egyszer fordult elő. Viszont akkor borzasztóan megrázott. De utánaolvastam, és tényleg érdekes, hogy mások is hasonló élményekről írnak. Még nem ástam bele magam nagyon a témába, és nem teljesen világos, hogy ez valami paranormális, ezoterikus dolog, vagy skizoid tünetegyüttes lenne. Mindenesetre köszi az utalást, érdekes a magyarázat. A történetek pedig hátborzongatóak, remélem, lesznek még páran, akik megosztják velünk az élményeiket.
2009. dec. 15. 02:31
 28/41 anonim ***** válasza:
Ne fújd fel légyszi. Ártalmatlan velejárója annak, hogy az elalvás folyamata meglehetősen bonyolult. A délutáni kávézás növeli az esélyét, de csak úgy előidézni nem lehet. Használj google-t, mielőtt reggelig paráztatod magad, hogy jaj, alváspara. Nem betegség. Nekem is volt pár, mostanában elkerül, pedig már moziznék. Leginkább a fiatalok érintettek, később nagyon megritkul, tehát nem sok esélyem maradt virtuális valóságosat játszani a homloklebenyem világában. Hm, jóccakát :)
2009. dec. 15. 03:16
 29/41 anonim ***** válasza:
Ja, skizo nyilván az olyan, aki lát valakit, aki nincs ott. Nem kell ember legyen a látomása.
2009. dec. 15. 09:05
 30/41 anonim ***** válasza:

érdekes.. az milyen betegség,amikor négyen-öten ugyanúgy halucinálunk?Tömeg betegség?netán romlott kaját ettünk?

Kivéncsi lennék ám,ha ez a sok kételkedő egyszer átél valami hasonlót,mennyire pisilik majd össze magukat?

MI négyen láttuk a gömböket!Leírás szerint pont hasonló narancs gömböt láttak itt néhányan..

Miért kell abszurd hülyeségeket mondani,ahelyett,hogy tisztán bevalljtok,nem tudom,hogy léteznek e,de elfogadom,aki ilyet lát,hiszen nem találok bizonyítékot a nem létezésükre!!!

Ahelyett hogy badarságokat kitaláltok,pl világító lufik voltak,vagy törpenövésű ejtőernyősök,akik direkt egy gömbruhát vettek föl,ami a közepén világított! :D ezt kéne inkább elhinni,mint azt a tényt,hogy mondjuk ufók voltak?És ha nem azok,akkor sem tudhatjuk pontosan mik voltak,tehát ne tagadjuk a lehetségest ovodás elméletekkel!Tüzijáték hang nélkül,meg miegyéb badarságok..

és szerintem nincs olyan egyszeri hallucináció amit józan egészséges emberek egyszerre ugyanúgy ugyanakkor látnak...

2009. dec. 15. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!