Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hisztek a szellemekben,...

Hisztek a szellemekben, történt már vmi furi veletek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
esetleg filmcímeket is mondhattok
2009. dec. 13. 14:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
71%
nha re elmondom de csak mmert szépen kértétek :$ 2006 nyarán történt : A velencei-tó ba fürödtünk kb egy órát utána visszamentünk a kempingbe elmentünk fürödni visszaértünk a házba leültünk az asztalhoz és elkezdtünk kártyázni erre felszólal a barátom ,hogy miaz ott a falon egy sárga kb 70-75 cm is folt csak 1 kislámpa égett aztán én szolaltam fel ,hogy a másik falon egy vörös és 4 en voltunk mindenki látta naggyábol volt egy sárga egy vörös és egy kék folt egy idő után elkezdtek gyorsan mozogni össze vissza azthittük ,hogy megörültünk erre a másik bungallobol áthivtuk a barátainkat és ök is láttak nagyon megilyedtünk aztán átmentünk hozzályuk és ott aluttunk mert nem akart múlni a jelenség . A másik történet velem történt van a városba egy 20 emeletes ház az eggyik emeletén laktak az unokatesomék aztmondta ,hogy szellemet látott amikor ottlaktak mondtam neki ,hogy arra megyek megnézem hogy mivan ... felmentem az 1/ emeletre a házba nemtudtam bemenni de éreztem ,hogy figyelnek mire lejöttem a kezemre (aljára ) az volt irva nagy számmal 1/ és elötte nemvolt ottt ..... másnap hőérzékelő kamerával mentünk vissza láttunk is valamit de nemtudtunk rá értelmes magyarázatot addni ! DE KOMOLYAN MWGTÖRTÉNT ! Vannak még ilyen Történetek más lényekkel és amit a haverjaim láttak de ez már csak köztünk marad .
2009. dec. 13. 15:33
 12/41 anonim ***** válasza:
91%

Emlékszem régen, kimentem inni, mert nagyon szomjas voltam. Már elég késő volt, mindenki aludt, viszont iszonyatosan csörögtem a konyhában. Erre apa fel is kelt, és mondta, hogy menjek be, hagyjam abba a csörgést. Megsértődtem, ezért nem mentem be, ott álltam egy helyben, ő pedig lekapcsolta rám a villanyt. Alig álltam a sötétben pár másodpercig, mire egy hatalmas csattanás megtörte a csendet. Az egyik pohár leesett. A legijesztőbb az, hogy a pohár nem volt egyáltalán a pult szélén, hanem rajta egy tálcán, több más pohárral 1ütt. Anya is kijött erre, és még viccesen meg is jegyezte: Na, csak nem szellemek?

Ennek a sztorinak már több éve.

Egyszer volt olyan is, hogy már mindenki aludt, mire egy hatalmas sikolyt hallottam. Rögtön szaladtam is át anyáékhoz, mire anya mondta, hogy valaki ott állt előtte.

Ez körülbelül, egy időben volt, az előző sztorival.

Volt, amikor még kisebb voltam, akkor pedig egyszer úgy éreztem, hogy valaki megsimogatta a fejemet. Felkeltem, és nem volt ott senki.

Aztán ez egy 4-5 éve volt asszem, éppen gépeztem. Hátranéztem, és mintha valami fekete árny lett volna mögöttem. + az a tipikus, van ott még valaki érzés... Erre behívtam a kutyánkat, először nem is történt semmi érdekes, aztán egy helyben ült, és nézte a levegőt. Na nekem annyi bőven elég volt, hogy azt az időt, amíg anya hazaér, az udvaron töltsem.

Aztán felújítottunk, azóta viszont nem történt semmi különös.

2009. dec. 13. 15:46
 13/41 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Az rendben van, hogy vannak szkeptikusok, de ha nem tudnak érdemben hozzászólni, akkor ugyan mi készteti őket az okoskodásra? Reméljük a belső kétely, érzik hogy mégis van itt valami furcsa dolog a háttérben.

Dr. Michael Newton pszichiáter sem hitt semmi ilyesmiben, én sem. Én mérnök lettem, ő pedig pszichoterapeuta, aki később megírta a "Destiny of Souls" könyvet. Már olvasható magyarul is ez a bestseller, Lelkünk útja néven. Nem vagyok könyvügynök, de ilyen jó, megnyugtató és hasznos könyvet még nem láttam.

Nézd meg pl. ezt a linket és megváltozol:

[link]

2009. dec. 13. 16:09
 14/41 anonim ***** válasza:

ezzel a témával foglalkozó film:

Fehér Zaj.

egyszer meg lehet nézni

2009. dec. 13. 16:09
 15/41 anonim ***** válasza:
83%

Igen, egyszer történt velem egy furcsa, és megmagyarázhatatlan eset. Elalvás előtt, amikor az ágyban feküdtem (egyedül voltam a szobában), úgy éreztem, mintha nem lennék egyedül, és valami figyelne. Leoltottam a villanyt, lehunytam a szemem, és hangokat hallottam. Mintha meztelen lábbal valaki szaladna a szőnyegen. És hirtelen azt éreztem, hogy hatalmas súllyal ránehezedik a karjaimra és a mellkasomra! Ott volt rajtam, olyan nehéz volt, mint egy közepes ember, és nem bírtam megmozdulni. Nagy nehezen felé fordítottam a fejemet, és egy pillanatig halvány narancssárga fényt láttam, olyan volt, mint egy 20-30 cm átmérőjű gömb, de egyetlen pillanat alatt eltűnt, és ezzel együtt a nyomás is megszűnt.

Sokáig hatása alatt voltam az esetnek, és azóta sem tudom megmagyarázni, mi volt ez.

2009. dec. 13. 16:40
 16/41 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm mesélte kb. 2 hete. 8 évet elmesélt röviden tömören. Az idősebbik fia 2001.szeptember 13.-án született. És ugye 2 nappal előtte volt a terrortámadás. A gyerek mostanra már 8 éves, de olyan gyűlölet van a szemébe a szülei iránt hogy nem tudnak belenézni a saját gyerekük szemébe. Valahogy kapcsolatba keveredtek több egymástól független sors elemző/asztrologussal. Több mint valószínű hogy a szeptember 11.-én meghalt emberek valamelyike született ujjá a gyerekben. Előző életében a gyerek az anyját ugy ölte meg hogy a torkát vágta el, a mostani életében folyamatosan a nyaka előtt elhúzva a kezét mutogat. 4 démon él a testében. A szülők ugy alszanak el hogy magukra zárják az ajtót mert nem lehet tudni mi lesz. Egy idelye kiderült hogy cukorbeteg a gyerek 80-as (!!!!!) cukra volt és nem kómált be. A gyereknek 4 éves korában már olyan izmos vádlija, combja, teste volt hogy idegenek azt nézték hogy hogy lehet ez. Úgy nézett ki a gyerek mint ahogy az ördögöt ábrázolják. De annyit meséltek hirtelen a gyerekükről hogy 1 órát tudnék itt most írni. Mai napig nem tértem észhez, tátott szájjal halgattuk a dolgokat a saját gyerekükről. Hihetetlen.
2009. dec. 13. 16:58
 17/41 anonim ***** válasza:
16:40-es, ezt alvási paralízisnek hívják, így, vagy sleeping paralysis néven keress rá a gúglin. Rengeteg információ van róla a neten.
2009. dec. 13. 17:40
 18/41 A kérdező kommentje:
WoW, ez nagyon durva.
2009. dec. 13. 17:45
 19/41 anonim ***** válasza:

Ajánlom filmnek akkor : Poltergeinst

és a Jelek c.Filmet

2009. dec. 13. 18:26
 20/41 anonim ***** válasza:

Talán te tetted fel a másik hasonló kérdést is,minden esetre belinkelem ide is azt a választ,amit én írtam:

az én életem szinte csak megmagyarázhatatlan dolgokból áll..én pl nem hiszek semmiben,csak amit látok..

hát el sem tudom azt képzelni,hogy van olyan ember,aki legalább egyszer nem látott ilyen természetfeletti megnyilvánulásokat!

Természetesen egyből hülyének nézik az ilyen dolgot tapasztalt embert,mert mivelők még nem láttak ilyet,el se tudják képzelni..

a leglátványosabb dolgok:

beköltöztem tavaj egy régi házba a belvárosban..ott aztán minden volt!Szelleme jobbra,balra,egyedül már nem is mertem ott lenni..egyik este hallottam,ahogy lépkednek a parkettán,majd bepisiltem,aztán valahogy elaludtam,,reggelre az ebédlőből "besétált a szék" a szobába,és az ablak felé volt téve(?)

este villanynál a kanapén tévéztem,mikor se cigi se füstölő nem égett,egy nag ködfolt sétált átt a szobán,elment a tévé előtt,és az ablaknál átment a falon..

rákérdeztem a tulajnál ezekre a doglokra,és elkezdett mesélni,hogy a kanál néha pörgött a tálban,és ablakmosáskor egy tenyérnyom is megjelent a tiszta üvegen..egyik éjszaka arra ébredem,hogy valakik néznek,állnak az ágyam körül,négyen-öten,hát ne is mondjam,kész tébolyda volt,gyorsan el is költöztem,nem bírtam ott lenni egyedül..ráadásul mindí olyan volt,mintha szólna a kaputelefon,mosogattam épp,elzárom a vizet,már harmadjára,de semmi..és nem a szomszédé hallatszott átt,ahoz messze volt az ajtajuk..

egyszer ágyaztam,az ágyon álltam,az ágynemütartó meg felemelkedett alattam,de még a macska is bekakált majdnem..

ennyi a szellemekről..

az ufókkal kapcsolatban pedig láttunk négyen(!) négy egymást követő gömböt narancs fényük volt,egymáshoz odaszálltak,és elkanyarodtak,lassan eltűntek.

gömbvillám az gyorsabb,és vihar van a közelébe,világító lufik meg fölfelé szállnak,és nem kanyarodnak..aztán valamiért mindenki engem faggat egy Marduk nevű istenről..mindenki tőlem kérdezi ki volt,gondoltam utánanéek,kiderült valami sumér isten,de mégis miért van z,hogy egy éven belül vagy 5 közeli ismerősömnek engem kell megkérdezni,amikor sosem mondtam,hogy én nekem bármi közöm lenne hozzá,mikor megkérdezem,hogy már te is Mardukról érdeklődsz?Mi vagyok én marduknak,hogy engem kérdezz,akkor azt válaszolják,hogy te jutottál az eszembe hirelen..ez nekem több,mint félelmetes..most meg az állítólagos világvégéről kiderül,hogy a bolygó,ami hozzák közeledve súlyos problémákat okozhat a földön(nibiru) az a sumérok szerint Marduk isten bolygója!Hát persze,ki ásé lehetne?Miért kerget engem ez a név?vagy mi közöm hozzá?

Játszik velem a szerencse is,ez már nem a szellemekhez tartozik,és más is lehet így,de leírom: egyszer annyira nem sikerül semmi,hogy majdnem meghalunk,vagy épp utcára kerülünk,egyszer meg ilyen apróságok,hogy találok egy zacskó sütőport,vagy ha épp nincs pénzem akkor pont találunk egy csomag borsot a drágák közé bedobva 55 ft ért..és ezek egymás után..miért nem lehetne harmóniába hozni?ne is legyek szerencsés de szerencsétlen sem,így az egész tiszta hullámvasút..

ha szerelmem van szegények vagyunk,ha gazdagabb vagyok,nincs szerelmem,mióta együtt vagyok életem szerelmével sosem voltm ennyire szegény..

amúgy a mottóm:nincsenek véletlenek,csak az emberek éretlenek!

2009. dec. 13. 19:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!