SEGÍTSÉG! Mit csináljak? Nagyon félek!
Figyelt kérdés
Azt hiszem, megőrültem. Folyton kopogásokat hallok a pincéből, aztán amikor lemegyek, nincs ott semmi. Máskor olyan, mintha a padló alól jönne a hang, meg volt már rá példa, hogy a padláson is zörgött valaki, valami. Ez kb 1 hónapja van így, de szinte minden nap. Kutya-macska nincs, szóval ez kizárva. Anyu is mondta már, hogy ő is hallott valamit, de azt hitte, hogy kintről jön. Aztán amikor rájött, hogy a padlásról jön a kopogás, zörgés, felment, egyre erősebben hallotta, és amikor kinyitotta a padlás ajtót a kopogás hirtelen abbamaradt. Néha olyan érzésem van, hogy nem vagyok egyedül a lakásban, hanem valaki van velem még a szobában. Ablakon is szoktunk hallani kaparászást.. Most is olyan, mintha valaki járkálna a felső szinten, fel sem merek nézni, még csak lámpát sem merek kapcsolni..Nagyon félek.. Kihez fordulhatnék segítségül?2009. dec. 11. 17:25
2/11 anonim válasza:
Az egy állat lesz, egér, patkány, nyest stb. Tegyetek ki csapdát. A rádióban hallottam pár éve, hogy egy helyen a nyestet úgy űzték el, hogy tettek egy hangszórót a padlásra és egész nap szólt a rádió. Pár nap után megunták a dögök és elköltöztek :))
3/11 anonim válasza:
Egér vagy patkány... Figyeljetek oda, mert pillanatok alatt képesek elszaporodni.
4/11 anonim válasza:
szia,ha nagyon félsz nyomj egy privit és megnyugtatlak,am. fiú vagy vagy lány? korod?:)
5/11 anonim válasza:
Jajjmég pszichiáter...
Nem veled van baj,ha anyukád is hallja. Szerintem is valamilyen rágcsáló.Nyugi:)
Vegyetek csapdát,ha az nem használ, esetleg hívjatok fel valamiféle rágcsálóirtót.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Amúgy 18 éves vagyok és lány..
2009. dec. 11. 18:32
7/11 anonim válasza:
Nálunk is ez volt, és kiderült, hogy nyest él a padlásunkon. Persze mire felmentünk, mindig hang nélkül eltűnt. Volt, hogy akkora zajt csapott éjszaka, hogy már attól tartottunk, valaki beköltözött a padlásunkra.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is utolsó 2! :) Paranormal Activity..?:D Pont tegnap néztem meg moziban.. ;)
2009. dec. 12. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!