Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Biológus végzetséggel milyen...

Biológus végzetséggel milyen posztra vehetnek fel Állatkertbe?

Figyelt kérdés
Pl. Ha a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karon végeztem akkor Állatkertbe milyen posztra vehetnek fel?
2009. dec. 8. 23:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A Budapesti állatkertbe?Nekem van egy kedves ismerősöm aki ott dolgozik mint kertész.Ő mesélte,hogy az állatkertben nagyon kevés a fizetés,és a többség inkább diák akik gyakorlaton vannak..A túlórát nem fizetik,hanem csúsztatják,majd egyben kiveszik..Inkább önkéntes meló van ott..Jól keresni tuti nem fogsz
2009. dec. 8. 23:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy sima biológusival nem hiszem, hogy felvennének. Akik ott dolgoznak vagy állatgondozók, vagy zoológusok, állatorvosok. Ha esetleg kutatással foglalkozol, akkor kitalálhatsz magadnak egy területet, de pénzt akkor is neked kell rá szerezni.
2009. dec. 9. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Ami van. Ott nincs külön olyan munka, amihez csakis biológus diploma jó. Azt csinálod, amit mondanak, nameg amit betanusz ott.
2009. dec. 9. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ökológus szakiránnyal, plusz szakdolgozol ott a hallgatásod .D alatt... :)
2009. dec. 9. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármilyenre.
2009. dec. 10. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!