Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan jutok el Bécsben...

Hogyan jutok el Bécsben tömegközlekedéssel az Állatkertbe és a Vidámparkba meg a Hundertwasser Haus-hoz?

Figyelt kérdés

Mondjuk a Westbanhof-tól vagy valami ismertebb csomóponttól :)

Interneten nem találom!

2011. okt. 14. 11:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A Westbahnhoftol,indul 5-ös villamos a Praterre.De gyorsabban odaersz,ha az U1-es mesz.Az allatkertbe,az U4-es men.U6-ossal mesz a Längenfeldgasseig,ott atszallsz az U4-re.A jegykiadonal kerhetsz,U-Bahn Plant,jol attekinthetö,hogy tudsz eljutni az U1-ig.
2011. okt. 14. 11:57
 2/12 anonim ***** válasza:
2011. okt. 14. 11:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a Bécsi tömegközlekedéssel tisztában vagyok, ismerem a vonalakat, csak nem tudom melyik megállóban kell leszállni :)
2011. okt. 14. 12:03
 4/12 A kérdező kommentje:

És valaki meg tudná mondani, hogy hogyan jutok el erre a célra a legkevesebb sétával?

ennweg 51, Bécs, Ausztria, 1030

Illetve, hogy ha szállást foglaltam le utazási irodával 2 személyre, és a számlán az áll, hogy 'szoba: kétágyas'

akkor az azt jelenti, hogy két külön ágy???

Mert meg sem kérdezték tőlem, hogy milyet szeretnénk. ( barátommal megyünk és ez aggaszt )

2011. okt. 14. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha a Praterre gondoltal,a megallot is ugy hivjak,az allatkert Hietzing (Tiergarten),habar en ott csak kocsival voltam.Ja es a Hundertwasserrt,ott nem voltam meg,de itt a link es alol a cimet is megtalalod,es az U-Bahnt,U1-es es U3-as,vezet oda.

[link]

2011. okt. 14. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Gondolom a Rennweg-re gondoltal,a villamos O,71-es77-es megy arra.De honnan indulnal ki?Az O-ra fellszalhatsz a Südbahnhofnal,most hirtelen ez jutott eszembe.De ha pontosan leirnad a kiindulast,talan jobban tudnak segiteni.Es hany napra mennel?Azert kerdem,mert akkor erdemes hetes jegyet vasarolj,sokkal olcsobb,mintha egyenkent venned,v. csak egesz napi jegyet.
2011. okt. 14. 12:33
 7/12 A kérdező kommentje:

Holnap csak egy napra utazom, reggel megyek este jövök, unokatestvéremet viszem nézelődni, az állatkertet és az ilyeneket ezért kérdezem.

Sűrűn járok ki Bécsbe viszonylag, de mindig ismerősnél szállok meg, mert egyedül szoktam menni és általában konkrét dolog miatt ( koncert, karácsonyi vásár Ö ezért a tömegközlekedést ismerem, csak ha nekem valaki mondd egy cimet, nem tudom belőni, hogy hol van :)

Igen, Rennweg-re gondoltam, bocsánat. Oda Decemberben utaznánk ki a párommal három napra, ott lesz a szállásunk, Hotel Artist, gondoltam a háromnapos bérlet jó lesz amit mindig veszek. Csak nem tudom, hogy hogyan tudunk majd eljutni oda legegyszerűbben, mert azt olvastam, hogy metrómegállók ilyen 1,3 - 1,7 kmre vannak tőle.

Kiindulási pont az igazából Erdberg minden esetben, mert ugye oda érkezik be a buszom Pestről! Gondoltam a Hotelt is megnézem holnap, azért kérdezem azt is :)

Köszönöm, hogy segitessz!

2011. okt. 14. 12:43
 8/12 anonim ***** válasza:

Erdbergtöl,lehet gyalog is eljutsz a hotelig,a terkepen közelnek latszik.

[link]

2011. okt. 14. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Sajnos a linken nem latszik amit akartam,a mapszba,beleirod,ezt ugy is tudod,Erdberg,Wien,es meglatod a Rennweg közel van.
2011. okt. 14. 12:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megtaláltam :))

Egy kérdésem lenne még, ha esetleg tudnál segíteni.

Hol tudnék holnap reggel pénzt váltani? Bank kilőve, mert még nem vagyok 18, gondolom ott csak nagykorúak válthatnak. Tudsz esetleg pénzváltót, hogy a dollárjaimat euróra válthatnám? Bérletem van holnapra, tehát helyileg úgymond nem számit.

2011. okt. 14. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!