Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Egy traumatológusnak mennyi a...

Egy traumatológusnak mennyi a fizetése menyik szakágba lehet többet keresni?

Figyelt kérdés
Néztem egy sorozatot és azt mondták, hogy vannak olyan szakágak ahol többet lehet keresni és melyek azok a szakágak? (Én traumatológus szeretnék lenni)

2014. febr. 9. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Nekem a pszichiáterem mondta és egyetértek vele.....:

"A traumatológia hivatás! Ő nem nézi, nem nézheti lesz-e haszna a munkájából, mert folyamatosan sürgősségi ellátást, általában közvetlen életmentést végez. Előtte minden beteg egyforma kell legyen...... csak később válik láthatóvá ki a tehetősebb, de addigra egyenlően el vannak látva."

(Nem is jellemző magánklinikán végezni ilyen sürgősségi tevékenységet. Az OEP állások pedig nincsenek túlfizetve.

Még paraszolvenciára sem lehet biztosan számítani, mert az éppen ügyeletes traumatológust ritkábban keresik és találják meg elismerésükkel, általában a kezelő orvost díjazzák.)

Minden más magánpraxisban végezhető orvoslás jövedelmezőbb.

Illetve külföldön elismerik a traumatológust is, sokan csak ügyelni járnak ki, amúgy itthon élnek.

2014. febr. 28. 09:36
 2/5 anonim válasza:
avval amihez van tehetséged és hivatástudatod
2014. febr. 28. 13:53
 3/5 anonim válasza:
nőgyógyászat, mindenféle sebészet, pszichoterapeuta
2014. febr. 28. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszöm a válaszokat.
2014. márc. 1. 09:39
 5/5 A kérdező kommentje:
*köszönöm
2014. márc. 1. 09:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!