A majmok bolygója című feilm megtörténhet a valóságban is?
tobbek kozott anatomiai sajatossagok miatt pl. a beszedre keptelenek, tehat nem.
ha az ember kihalna, parszazezer-parmillio ev alatt valoszinuleg ujra kifejlodne valami hasonlo a mostani majmokbol, de korantsem olyan utemben, mint a filmben, raadasul az sosem derult ki, hogy az emberek, akik tovabbra is tudtak beszelni, nem korcsosultak el, hogyan kerultek alarendelt szerepbe.
Heló!
A majmok boylgójának irodalmi mű az alapja, ami számos dologban eltér a vásznon látottaktól - az egyik legnagyobb változtatás az SPOILER!!! hogy a helyszín a Föld !!! SPOILER.
Így azért kicsit érdekesebb válaszolni a kérdésre, hiszen ez voltaképp egy oylan plusz adalék, ami egy hirtelen jött ötlet volt.
Egyébként szerintem bármi megtörténhet, és amíg nem lehet totálisan megcáfolni, addig miért ne?
19:51,
Az eredeti film alapból a Földön játszódott :) Meg ha jól emlékszem, akkor a filmben a majmok atomháború miatt mutálódtak (konkrétan nem volt kimondva, csupán az elején mérték, hogy adott helyen erős sugárzás-nyomok vannak.
De amúgy nem, nem történhet meg. Az "intelligenciára" fejlődő élettér "tele van" - jelenleg esélye sincs elrejtve fejlődnie több százezer évig egy másik fajnak, hogy egyszerre csak "berobbanjon" az életterünkbe, és elhódítsa azt.
A könyv sztorija szerint a majmok genetikai kísérletek során jutottak arra a szintre amin voltak, aztán (mint a régi Majmok bolygója IV-ben, meg a 2011-es filmben) fellázadtak az emberek ellen és háborúban győzték le őket, így korcsosult később le az ember.
Szerintem kevés esély van erre.
Ezt most képtelen vagoyk khiagyni!
A majmok biztosan megértették volna az első kommentem, és nem szavazták volna le indokolatlanul. ^^
Muhahahaha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!