Miért izzadunk le néha alvás közben?
Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 11:39
1/12 anonim válasza:
Azon kívül, ha esetleg meleg van...
Bújkál valami bennünk, és dolgozik az immunrendszer!
2/12 anonim válasza:
h1n1, népies nevén henegy nem lehet?
4/12 anonim válasza:
Én személyes tapasztalatot tudok mondani...általába ha úgy ébredek h nagyon leizzadtam akkor mindig beugrik hogy rosszat álmodtam.vagy valami olyat amibe izgultam/féltem és annyira átéltem az álmomat hogy a valóságban is izzadtam.Persze ez tudományosan lehet nem igaz:)
5/12 A kérdező kommentje:
természetesen lázon és melegen kívül gondoltam :) tegnap este arra keltem, hogy csurom víz vagyok, pedig nem volt meleg, nem voltam lázas sem, nem vagyok beteg...szóval nem tudtam mire vélni(és rossz álomra sem emlékszem)
2009. nov. 21. 14:45
6/12 anonim válasza:
Lehet a már említett rossz álom,vagy elfojtott feszültség, ami így jön ki rajtad. Ez lehet akár múltbéli esemény miatt is.
7/12 anonim válasza:
Azért izzadsz, mert bűntudatod van amiatt, hogy unalmadban hülye kérdéseket teszel föl.
8/12 anonim válasza:
xD Az utolsónak is igaza van.
De én is így ébredten. szerintem melegem volt, aztán kitakaróztam. Így mégjobban fáztam, és nyirkos lettem
9/12 A kérdező kommentje:
már bocs, hogy tényleg érdekel... hülye kérdés az, mikor már harmincadjára megkérdezi valaki, hogy jó e ha 15 centi a farka... szerintem ez nem hülye kérdés, ki a fenétől kérdezzem meg? gondoltam ez az oldal azért van, hogy megkérdezzem, amit nem tudok, de érdekelne...
2009. nov. 27. 16:47
10/12 anonim válasza:
NEM TUDOM HÁNY ÉVES VAGY. Én a változókortól izzadok, de lehet az is, hogy későn és nehéz ételt vacsoráztál és megterhelted a gyomrodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!