Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Melyik majomfajtából lett...

Melyik majomfajtából lett ember, és a többi majom miért nem változott lényegesen?

Figyelt kérdés
Az igaz lehet hogy valamelyik majomfajta lejött a földre,-miért?-és vált emberré,hihető, mert a majmok és emberek egyformán civakodók,és irigyek is!Tiszteletem a kivételnek.
2013. nov. 22. 19:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz, akkor a Pierolapithecus catalaunicusnak egyik evolúciós vonalából lett az ember.

A többi egyszerűen azért nem változott lényegesen, mert nem volt rá szüksége.

2013. nov. 24. 00:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Bocsánat,

a Pierolapithecus catalaunicus minden főemlősnek a közös őse.

Szóval szeretném módosítani:

Az ember és csimpánz utolsó közös őse volt az a majom amelynek egyik evolúciós vonalából az ember lett.

2013. nov. 24. 00:37
 23/24 anonim ***** válasza:

19,itt van róla egy másik cikk is,bár nem tudom ezt az oldalt mennyivel fogod hitelesebbnek találni

[link]

Amúgy ha beírod a nő nevét youtubra találsz róla egy rakat videót,esetleg külföldi oldalakon is szemezgethetsz ahol nagyobb visszhangot kapott a dolog

Csak annyi hogy ahhoz nem kevés erő kellett hoggy letépje a nő mindkét karját tőből,ez a csimpánz ráadásul még el is volt "kényeztetve",nem a vadonban élt

2013. nov. 24. 02:01
 24/24 Makoscsiga ***** válasza:
FÉlre értesz! Én nem vitatom, hogy egy 5o éves nőt nagyon csúnyán meg tudott sebesíteni egy csipánz. Én azt vitatom, hogy ebből az következne, hogy 4-5x erősebb, mint az ember. A csimpánznak nagyon éles fogai és erős körmei vannak, amivel nagyon komoly kárt tud tenni az emberben, ez nem vitás. De szerintem ennek semmi köze az ERŐhöz, és ebből az sem következi, hogy könnyűszerrel meg tudna ölni egy kifejlett, sportos férfit.
2013. nov. 24. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!