Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Melyik majomfajtából lett...

Melyik majomfajtából lett ember, és a többi majom miért nem változott lényegesen?

Figyelt kérdés
Az igaz lehet hogy valamelyik majomfajta lejött a földre,-miért?-és vált emberré,hihető, mert a majmok és emberek egyformán civakodók,és irigyek is!Tiszteletem a kivételnek.
2013. nov. 22. 19:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
9-es Sok tanár ember is értékelné a válaszod.Én -végülis-utolsó mondataidból azt értettem ki,az az álatfaj-ember- nyeri meg a küzdelmet a létért, aki az okosabb,ravaszabb,kegyetlenebb a többinél.Bizony ez ma is így van,bármilyen civilizált is az ember!
2013. nov. 22. 21:31
 12/24 Makoscsiga ***** válasza:

"Sőt, egy vékony ötven kilós csimpánzlány egy nála másfélszer nehezebb embert gond nélkül képes megölni, mert a fizikai ereje sokkalta nagyobb."

Ezt honnan veszed? Szerintem nem lenne képes gond nélkül megölni.

2013. nov. 22. 23:42
 13/24 anonim ***** válasza:

Egy átlagos kifejlett hím csimpánz 9szer erősebb mint egy sportosabb férfi

De képes lehet

2013. nov. 23. 00:47
 14/24 Makoscsiga ***** válasza:

Egy sportos férfi kinyom fekve 85kg-t. Ha egy csipánzra ráraksz 76o kg-t, összenyomja a p.csába. Egy sportos ember guggol 1oo kg-val. Mit csinálna 9ookg-mal a csimpánz? :D Ne nevettesd ki magad.

Szóval mi lenne, ha valamivel alá lenne támasztva ez a szupererős csimpánz legenda?

2013. nov. 23. 01:28
 15/24 A kérdező kommentje:
Én sem hinném hogy ennyire erős lenne a csimpánz,gondolom a vál és karizmai igen erősek,max kétszerese egy sportoló férfiénak.Nem kell elhinni minden hírlapi kacsát!
2013. nov. 23. 07:59
 16/24 anonim válasza:
0%

Nincs bizonyítva az evolúció,s az sem,hogy a majmoktól származunk,csak ezt tanítják.

egy érdekes videó erről:

http://www.youtube.com/watch?v=NeiJLvD7PYg&feature=share&lis..

2013. nov. 23. 12:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Bocs,a 9szeres erő télleg túlzás volt,utáaolvastam,kb 4-5ször erősebb egy átlag embernél egy csimpánz

[link]

2013. nov. 23. 14:21
 18/24 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁ Kent Hovindot meg hagyjuk.....

Annyira ért a biológiához meg kémiához mint egy asztalos

Valami baptista egyetemen végzett hittanárként asszem,soha az életében nem tanult semmilyen természettudományt,mi köze van ennek az evolúcióhoz?!

2013. nov. 23. 14:25
 19/24 Makoscsiga ***** válasza:

"Bocs,a 9szeres erő télleg túlzás volt,utáaolvastam,kb 4-5ször erősebb egy átlag embernél egy csimpánz "

Egy velvetes cikk? Komoly? :D De eleve, mit jelent, hogy 4x-5x erősebb? Szerintem nem.

2013. nov. 24. 00:13
 20/24 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja, hogy nem a majmoktól származunk akkor mégis kiktől?
2013. nov. 24. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!