Melyik majomfajtából lett ember, és a többi majom miért nem változott lényegesen?
"Sőt, egy vékony ötven kilós csimpánzlány egy nála másfélszer nehezebb embert gond nélkül képes megölni, mert a fizikai ereje sokkalta nagyobb."
Ezt honnan veszed? Szerintem nem lenne képes gond nélkül megölni.
Egy átlagos kifejlett hím csimpánz 9szer erősebb mint egy sportosabb férfi
De képes lehet
Egy sportos férfi kinyom fekve 85kg-t. Ha egy csipánzra ráraksz 76o kg-t, összenyomja a p.csába. Egy sportos ember guggol 1oo kg-val. Mit csinálna 9ookg-mal a csimpánz? :D Ne nevettesd ki magad.
Szóval mi lenne, ha valamivel alá lenne támasztva ez a szupererős csimpánz legenda?
Nincs bizonyítva az evolúció,s az sem,hogy a majmoktól származunk,csak ezt tanítják.
egy érdekes videó erről:
http://www.youtube.com/watch?v=NeiJLvD7PYg&feature=share&lis..
Bocs,a 9szeres erő télleg túlzás volt,utáaolvastam,kb 4-5ször erősebb egy átlag embernél egy csimpánz
ÁÁÁÁ Kent Hovindot meg hagyjuk.....
Annyira ért a biológiához meg kémiához mint egy asztalos
Valami baptista egyetemen végzett hittanárként asszem,soha az életében nem tanult semmilyen természettudományt,mi köze van ennek az evolúcióhoz?!
"Bocs,a 9szeres erő télleg túlzás volt,utáaolvastam,kb 4-5ször erősebb egy átlag embernél egy csimpánz "
Egy velvetes cikk? Komoly? :D De eleve, mit jelent, hogy 4x-5x erősebb? Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!