Hogyan kell elképzelni, ahogy degenerálódnak a víz molekulák a mikróba? És ez miér tákkeltő?
[link] Svájcban már betíltották a mikrokat, eszerint valóban degenerálódik a molekula benne és az tovább degenerálja a testetünket, amitől rákunk lesz? Jól értem ?
Valaki elmagyarázná nekem tudományosan kérem.Nem értem mi az a degenerálódás :/
Itt pl leírja számos mikro tünetet : [link]
ezek is igazak?
A naturahirek.hu oldalon található cikkben olvasható baromságok részletes cáfolata: [link]
"De akinek van érettségije, az miért hisz el ilyeneket?"
Azért, mert az érettségi nem jelenti azt, hogy a középiskolában tanultak összességét tudja is az illető, hanem, hogy egy részéből fel tud készülni, és ezt vissza is tudja adni (valamilyen szinten).
Másrészt meg az ennek az oka, hogy az emberek azt a kevés (mivel részletes megismerésükre nincs idő, agyi kapacitás) természettudományos ismereteiket - hacsak nem olyan munkakörbe kerülnek - idővel el-elfelejtik.
Harmadrészt az emberek nagyon hajlamosak arra, hogyha valamit megfelelően tálalnak nekik, elhiszik, még akkor is, ha az teljesen humbug - lásd ezért van szerelem, ezért politizálunk, stb... ;)
"Most éppen fel vagyok háborodva"
Én a naturahirek.hu oldalon levő cikknél levő hozzászólásokat ( [link] ) nézegettem - szerencsére többségben vannak (kb. a hozzászólások 15:6 arányában) akiknél bekapcsolt a J.P.É. - vagyis a Józan Paraszti Ész - és megérzik (ha nem is tudják pontosan meghatározni, vagy pontatlanságokat mondanak), hogy a cikk egy baromság. De van egy kb 6-8 fős brigád aki aztán löki az összeesküvéselméletes badarságokat - rémes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!