A mozgás definíciójának ez megfelelne? mozgás: az anyag időben megváltoztatott térbeli helyzete.
Így itt tisztáznod kell mit értünk "anyag" alatt ill. "helyzet" alatt.
Az jó ha tudod hogy az "Anyag"=(E=m*c2).
A "helyzet" egy állapot, például hogy hülye vagy vagy nem vagy hülye. Ez is olyan dolog amit jó ha tudsz.
Te cserkész!
Kicsit (nem kicsit) összevissza beszélsz, olyanokra reagálsz ,amit írtam. Aztán meg én szorulok gyógykezelésre...
előbbi javítva:
NEM olyanokra reagálsz...
anyag=E=mc^2 ????
Csípem az ilyen félműveltségből fakadó kvázi-ismereteket, meg amikor ezt így-úgy keverik...
Tudsz egyáltalán még pár folgot a relativitáselmélet témaköréből?
És speciális vagy az általános megy jobban?
Én ezeket egyetemen tanultam, vizsgáztam, de nem mernék ilyen egyszerűsítő kijelentéseket tenni.
Sőt: tudsz egyáltalán egy párbeszédben értelmesen kapcsolódni egy gondolatmenethez?
Nekem úgy tűnik, hogy nem tudsz. Ilyen légbőlkapott, gumifogalmakkal operáló félmondatokat sorolgatsz összefüggés nélkül. Kicsit szórakoztató, csak azért olvasom, nagyjából mint egy paródia. Annak jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!