Valaki már próbálta?
Figyelt kérdés
Szóval fogsz egy vastag falú hengert és megtöltesz karamellizált Candyvel.A tetejét begipszezed (nem spórolósan).Majd a gipszbe fúrsz egy lyukat és belerakod a viscot.(A a test másik vége teljesen szabadon marad, csak a megkeményedett candy tartja.)A nem gipszes felével leraktam a földre és begyújtottam.
Végeredmény az volt hogy a test felrepült lángolva a füst közül vagy 8 métert + a gipsz is lerepült lángolva + jó sűrű (nagy mennyiségű) füst keletkezett (természetesen :D).Valaki ehhez hasonlót? A tuningolására gondoltam hogy egy kis flash-t rétegelve bele valami rohadt szép lehet :D
2013. szept. 7. 18:07
11/14 A kérdező kommentje:
Igazad is van, ezért nem a írtam a fórumba meg ilyen helyekre. Nincsen olyan felszerelésem (golyósmalom) meg nincs is annyi félretett pénzem hogy igényesebb anyagokat készítsek. Ezért saját szórakozásomra maradok az iylen egyszerűbb "lófingoknál".
2015. febr. 8. 19:13
12/14 anonim válasza:
nekem sincsen golyósmalmom meg rendesebb felszereléseim, ès mégis teljesen használható BP-t tudtam csinálni. én 2 éve foglalkozok ilyenekkel, rakétàzàssal, még a HE-hez is volt szerencsém, soha nem sérültem meg. te mit szoktál csinálni?
13/14 A kérdező kommentje:
Már egy ideje nem csinálom egy éve kb. Szarabb fajta BP-t én is csináltam már, egyszerű rakétákkal próbálkoztam, füstbombák és színezése, flash-sel ügyködtem
2015. febr. 22. 18:37
14/14 PyroMágus válasza:
Az a baj hogy elöször utána kéne olvasni vagy nem csinálni mert elöbb utobb megszivod, alap hogy tudd hogy ez el fog indulni valamilyen irányba :) csak ovatosan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!