Valaki már próbálta?
Szóval fogsz egy vastag falú hengert és megtöltesz karamellizált Candyvel.A tetejét begipszezed (nem spórolósan).Majd a gipszbe fúrsz egy lyukat és belerakod a viscot.(A a test másik vége teljesen szabadon marad, csak a megkeményedett candy tartja.)A nem gipszes felével leraktam a földre és begyújtottam.
Végeredmény az volt hogy a test felrepült lángolva a füst közül vagy 8 métert + a gipsz is lerepült lángolva + jó sűrű (nagy mennyiségű) füst keletkezett (természetesen :D).Valaki ehhez hasonlót? A tuningolására gondoltam hogy egy kis flash-t rétegelve bele valami rohadt szép lehet :D
Candy = kálium-nitrát + szacharóz (répacukor)
visco = bolti gyújtózsinór
az rcandy az rakétahajtóanyag, ezért rakétába jó.(én is szoktam ilyet csinálni)
ha füstbombát akarsz, ne főzd össze, hanem kno3/cuko 50/50 vagy 60/40 arányt használd.
Vagy a netről rendeled, vagy nekünk például itt faluhelyen van egy cég ami tüzijátékkal foglalkozik
Vagy te magad megcsinálod otthon házilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!