Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Valaki már próbálta?

Valaki már próbálta?

Figyelt kérdés

Szóval fogsz egy vastag falú hengert és megtöltesz karamellizált Candyvel.A tetejét begipszezed (nem spórolósan).Majd a gipszbe fúrsz egy lyukat és belerakod a viscot.(A a test másik vége teljesen szabadon marad, csak a megkeményedett candy tartja.)A nem gipszes felével leraktam a földre és begyújtottam.

Végeredmény az volt hogy a test felrepült lángolva a füst közül vagy 8 métert + a gipsz is lerepült lángolva + jó sűrű (nagy mennyiségű) füst keletkezett (természetesen :D).Valaki ehhez hasonlót? A tuningolására gondoltam hogy egy kis flash-t rétegelve bele valami rohadt szép lehet :D

2013. szept. 7. 18:07
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Eredetileg füstbombinak ment :D
2013. szept. 7. 18:12
 2/14 A kérdező kommentje:
És nem rakéta szerűség volt mert pörgött eszeveszetten mint állat xD
2013. szept. 7. 18:16
 3/14 anonim ***** válasza:
A három leírt összetevő közül kettőről azt sem tudom micsoda. A karamellizált Candy az gondolom valami cukorféle lehet. A visco is ehető dolog?
2013. szept. 7. 22:42
 4/14 A kérdező kommentje:

Candy = kálium-nitrát + szacharóz (répacukor)

visco = bolti gyújtózsinór

2013. szept. 8. 09:15
 5/14 anonim válasza:

az rcandy az rakétahajtóanyag, ezért rakétába jó.(én is szoktam ilyet csinálni)

ha füstbombát akarsz, ne főzd össze, hanem kno3/cuko 50/50 vagy 60/40 arányt használd.

2013. dec. 20. 21:54
 6/14 A kérdező kommentje:
De ez is rohadt sok füstöt csinált ás gyorsan. A másik fajta lassan sokat. MAradok az első verziónál :D
2013. dec. 22. 17:43
 7/14 anonim válasza:
hát az a kérdés mit szeretnél, rakétázni vagy jó nagy füstöt
2013. dec. 25. 11:56
 8/14 Szalai jani válasza:
Ha mar ez a tema..viscot honnan lehet olcson es gyorsan szervalni?
2014. dec. 22. 00:47
 9/14 A kérdező kommentje:

Vagy a netről rendeled, vagy nekünk például itt faluhelyen van egy cég ami tüzijátékkal foglalkozik

Vagy te magad megcsinálod otthon házilag

2014. dec. 30. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
50%
Aki pyrotechnikával foglalkozik rendes petárdákat,vetőcsöveseket,rakétákat készít és nem ilyen pacsmag igénytelen szart fog kipróbálni.Ha jobban megnézed ezt a szemetet törölték is a centerről meg a hasonló kaliberű recepteket mert ezek csak lejáratják a házilag alkotó magyar pirotechnikai közösséget.Aki nem egy 12 éves gyufázós hülyegyerek az nem kíváncsi ilyen fos receptekre.Aki meg normális tűzijátékot akar az meglátja ezt a receptet azonnal tovább ál az oldalról.
2015. febr. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!