Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ez a recept működik? Próbálta...

Ez a recept működik? Próbálta már valaki? (többi lent)

Figyelt kérdés

[link]

nézegettem füstbomba recepteket és ezt találtam. hozzácsatoltak egy linket is amiben a videón összekeverték őket alacsony lángon. a kérdésem: ez működik-e próbálta már valaki? + ez a műtrágya jó lenne az elkészítéséhez?

egyébként nem akarok allah akbarozni csak airsoftra akartam vmi normális takarófüstöt:D

2013. márc. 19. 17:22
 1/3 A kérdező kommentje:
valamiért lemaradt a műtrágya linkje: [link]
2013. márc. 19. 18:17
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Először is az a műtrágya tökéletes azzal nem lesz gondod.

Készítés:

KNO3:46.2%

Porcukor:25.2%

Viasz (fehér kis mécsesek):28.6%

Szódabikarbóna:+2%

Felolvasztod a viaszt legkisebb lángon hozzáadod a többit,elkevered,leveszed a tűzről formába öntöd (a cső hossza a hatóanyag hosszának kb 3x-a legyen).Majd hagyod amíg teljesen kihül 2-3 óra kb.Kell neki egy gyújtótöltet is mert kanóccal nem gyullad fúrj a közepébe 1-2 centi mélyen 8-as lyukat ebbe 50/50°% kno3/cukor,ezt tömködd bele a lyukba és erre rakd a kanócot.A füst mérgező kerüld a belélegzést!(bár sztem a gyári is pont olyan mérgező)

2013. júl. 5. 20:06
 3/3 anonim válasza:
KNO3=kálium nitrát='műtrágya'
2013. júl. 5. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!