Biztos hogy a telihod miatt nemtudok aludni? Mivel már megfigyeltem magamon ilyenkor nyugtalanul alszom . Most 2 től ébren vagyok.
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 05:46
11/12 anonim válasza:
Érzéki csalódás. Szerinted amikor csak a fele látszik, akkor kisebb lett a Hold? Vagy pl. amikor már fogyóban van, és éjjel 2-kor kel fel, akkor más lett? Persze, hogy nem. Az ilyen jellegű dolgok mind hiszékenységen alapulnak. Ha valaki bedumálja magának, hogy ő beteg, akkor az is fog lenni. Ennyi.
12/12 anonim válasza:
Szerintem meg igenis van jelentősége a holdnak.. Ugyanis én pl: erre a kérdésre most találtam meg a választ, mivel kíváncsi voltam miért nem tudok évek óta teliholdról aludni, de csak és kizárólag teliholdkor.. Szval én nem is tudtam h ilyen létezik, csak most jöttem rá mikor utána kerestem .. :) akkor szted talán tudatalattim hisz benne vagy mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!