Láttatok ma hulló csillagokat?
Figyelt kérdés
Én rögtön 10 percen belül kettőt is láttam. Mindkettőt nagyjából ugyan ott és ugyan abba az irányba hullottak.
Utána 20 percig semmi... majd megint láttam egyet hasonló helyen, talán egy picit arrébb.
Meg eközben négy műholdat is...
2013. aug. 12. 23:51
2/4 anonim válasza:
Igen, és nagyon boldog vagyok, hogy kimentem! :)
3/4 anonim válasza:
Igen én is figyeltem őket és láttam is párat, bár ilyen téren szerencsés vagyok ,mert "szezonon kívül" is szoktam látni relatíve gyakran :P :)
4/4 A kérdező kommentje:
Én is, néha. Most kora tavasszal egy olyat láttam, amilyet előtte még soha. Délnyugat felé kb 40-45°-os szögben látszólag majdnem teljesen függőlegesen eső hullócsillagot láttam, ami hatalmas sárgás-fehér csíkot húzott. Sokkal fényesebb volt a legfényesebb csillagnál is. Ekkorát még azóta se, előtte se láttam.
2013. aug. 13. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!