Az orvos tudomány mikor jut el odáig hogy fejett, agyatt vagy gerincvelött átlehett ültetni?
orvos tudomány -> orvostudomány
odáig hogy -> odáig, hogy
fejett ->fejet
agyatt -> agyat
agyat vagy -> agyat, vagy
gerincvelött -> gerincvelőt (2 hiba egy szóban, ehhez már tehetség kell)
átlehett ültetni -> át lehet ültetni (megint 2 hiba, no comment)
ugy -> úgy
tudom hogy, -> tudom, hogy
a orvostudomány -> az orvostudomány
orvostudomány ismét egyben
tájékán után nem kell vessző
jutt ->jut
odáig hogy -> odáig, hogy
válhason -> válhasson
ezt után nem kell pont
Deminkow nak -> Deminkow-nak
felyétt -> fejét (megint két orbitális hiba egy szóban)
nincs nem -> nincs, nem
orvostudomány ismét egyben írandó
bele ha -> bele, ha
deréktol ->deréktól
kell. Vagy -> kell, vagy
karjátt ->karját
karját lábát -> karját, lábát
lábátt ->lábát
lábát akkor ->lábát, akkor
feját ültetés -> fejátültetés
megoldás. Vagy -> megoldás, vagy
kétt -> két
egy kétt -> egy-két
El sem hiszem, hogy a szétválaszthatót helyesen írtad. Melléütöttél, vagy hogy sikerült, de tényleg?
Ember, tanuljál meg legalább elfogadható szinten helyesen írni, mert ez valami katasztrófa, amit iderittyentettél.
"Meg külömben is fütyülök a helyesírásra.Ràadául dixlesziás vagyok."
Ha diszlexiás vagy, akkor neked sokkal inkább oda kellene figyelned a helyesírásra, mint egy átlagembernek. Ha Te leszarod a helyesírást, akkor mi meg leszarjuk a kérdésedet, mert értelmezni sem lehet, hogy mit is akarsz tulajdonképpen.
Nem az a baj, hogy diszlexiás vagy, sem az, hogy nehezen megy a helyesírás. A baj a hozzáállásoddal van. Amíg nem változtatsz rajta, ne várd, hogy bárki is komolyan vegyen.
Már eljutottak, csak még összekötni nem lehet.
Többet nem írok, mert engem is kiborít a hozzáállásod.
Nézz utána, ha érdekel.
"Ha olyan kedvem van felrugom a szabàlyokatt a korlátokatt.Csak és kizàrolag a sajàt jàték szabàlyaim-al foglalkozok ez helyesíràs felesleges piszlicsàré dolog számomra.."
Van egy rossz hírem. Ez a világ megalkotta a saját szabályait, ami szerint működik. Ehhez a világhoz képest meg elég jelentéktelen porszem vagy. A saját szabályaiddal itt rendszer-inkompatibilis vagy (sok sikert a szó megértéséhez), szóval vagy igazodsz, vagy keresel másik bolygót.
Röviden, ha ilyen lazán és öntörvényűen fogod kezelni többek közt a helyesírást, az egész világ semmibe sem fog venni és akkor nem lesz valami sikeres életed.
A kérdésedről meg:
Azok a bizonyos kutyák a műtét után béna roncsok voltak.
Nincs még rá biztos módszerünk, hogy sikeresen kössünk össze nanoméretű elvágott idegeket. Egy levágott végtag más tészta, egy fejnél, gerincnél létfontosságú infók futnak a vegetatív idegeknek is.
A megoldás valószínűleg a nanotechnológia és az őssejtek orvosi használatának házasságából fog megszületni. Az 50-100 éves tipp jó lehet, de rengeteg etikai kérdést is felvet, nem lesz egyszerű menet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!