Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek tényleg lesz...

Szerintetek tényleg lesz világvége 2040-ben?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy eddig egyik világvégében sem hittem, ebben azonban hiszek, ugyan is megtörténhet. De szerintetek nincs korán hogy elolvadjon az a sok jégtakaró? Írták hogy globális felmelegedés van, de akkor is... Kiváncsi vagyok a véleményetekre.

2013. júl. 19. 15:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem, nekem az a világ vége, ha kihal az emberiség.
2013. júl. 20. 17:45
 12/22 anonim válasza:
93%
Újra világvége??? Ne má' a legutóbbit is alig-alig éltem túl!!!!!!
2013. júl. 21. 03:53
 13/22 anonim válasza:
Előző vagyok. A viccet félretéve én is aggódom a jégsapkák olvadása miatt..... Senki sem tudja megjósolni előre a végítélet napját! A spektrumon néztem multkor az arktiszi silemma című ism. terj. műsort,ott azt mondták hogy kb. még 13-14 évig elegendő jég van az É-i sarkon,hogy a nap sugarának nagy mértékét visszaszorítsa.(visszatükrözze)
2013. júl. 21. 04:01
 14/22 anonim válasza:
bocsi elírtam *dilemma
2013. júl. 21. 04:02
 15/22 anonim ***** válasza:

Sztem reális esély van rá, hogy kihaljon az emberiség belátható időn belül. De ez most annyira baj? :)

Nade tényleg ez világvége?? Ez?? Hogy egy ostoba faj, amelyik magát kinullázza és értelmetlenül kártékonykodik (fogyasztói társadalom..) képtelen a legalapvetőbb együttműködésre (CO2 fogyasztás pl..) kiírtja magát így, vagy úgy?

Nézz szét egy állatkertben, az állatok teljesen aranyosak és a maguk szintjén értelmesek!

Amúgy valószínűbb, hogy az emberek töredéke fogja túlélni az elkövetkezendő pár száz évet.

Azért az ember is elég szívós faj...

2013. júl. 24. 22:31
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha korrektebb vagyok: a 2040-et korainak érzem, inkább később kicsit. 2040-ig lehet, hogy elkezdődnek a "bajok", de sztem 2040-ben nem fog az emberiség kipusztulni, inkább kezd "körvonalazódni", hogy itt valami gáz van...
2013. júl. 24. 22:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az eddigi válaszokat.
2013. júl. 25. 08:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Mindig van világvége. Osztán azzonalvást kezdődik egy másik világ.

Az egyén világának akkor van vége, amikor meghal.

Amikor egy gyermek megszületik, mindig új világ kezdődik.

Így van ez mindennel: élővel és élettelennel is.

A világ végtelen.

2013. nov. 23. 16:02
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
2040-ig minimum féltucat komolyabb világvége lesz (meg egy tucat kisebb, elszórtan). :-)
2013. nov. 23. 22:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Vigyázzunk azzal hogy mit tekintünk emberiség kihalásának.Ha emberiség alatt az emeletes házakban élő,szintetizált polimer cuccokat viselő,magas fokú technikát használó társadalmakat értjük,akkor valóban közeledhetünk a tényleges kihalásig.De mivel szerintem az emberiségbe minden emberi közösség beletartozik,ezért vegyük figyelembe például a mindentől elszigetelt törzseket,nomád vándornépeket.Ők biztos megmaradnának,hisz életterük nem esne semmilyen háború célpontjába,külső segítségtől meg eddig se függtek (mi meg már haldokolnánk ha leállna télen a külföldi gáz).Ők valószínüleg túlélnék a civilizációnk összeroppanását,ezért az emberiség nem halna ki,csupán jól megfogyatkozna.De már voltunk hasonló helyzetben.
2013. nov. 24. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!