Szerintetek tényleg lesz világvége 2040-ben?
11/22 A kérdező kommentje:
Nem, nekem az a világ vége, ha kihal az emberiség.
12/22 anonim válasza:
Újra világvége??? Ne má' a legutóbbit is alig-alig éltem túl!!!!!!
2013. júl. 21. 03:53
13/22 anonim válasza:
Előző vagyok. A viccet félretéve én is aggódom a jégsapkák olvadása miatt..... Senki sem tudja megjósolni előre a végítélet napját! A spektrumon néztem multkor az arktiszi silemma című ism. terj. műsort,ott azt mondták hogy kb. még 13-14 évig elegendő jég van az É-i sarkon,hogy a nap sugarának nagy mértékét visszaszorítsa.(visszatükrözze)
2013. júl. 21. 04:01
14/22 anonim válasza:
2013. júl. 21. 04:02
Sztem reális esély van rá, hogy kihaljon az emberiség belátható időn belül. De ez most annyira baj? :)
Nade tényleg ez világvége?? Ez?? Hogy egy ostoba faj, amelyik magát kinullázza és értelmetlenül kártékonykodik (fogyasztói társadalom..) képtelen a legalapvetőbb együttműködésre (CO2 fogyasztás pl..) kiírtja magát így, vagy úgy?
Nézz szét egy állatkertben, az állatok teljesen aranyosak és a maguk szintjén értelmesek!
Amúgy valószínűbb, hogy az emberek töredéke fogja túlélni az elkövetkezendő pár száz évet.
Azért az ember is elég szívós faj...
2013. júl. 24. 22:31
Ha korrektebb vagyok: a 2040-et korainak érzem, inkább később kicsit. 2040-ig lehet, hogy elkezdődnek a "bajok", de sztem 2040-ben nem fog az emberiség kipusztulni, inkább kezd "körvonalazódni", hogy itt valami gáz van...
2013. júl. 24. 22:38
17/22 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az eddigi válaszokat.
Mindig van világvége. Osztán azzonalvást kezdődik egy másik világ.
Az egyén világának akkor van vége, amikor meghal.
Amikor egy gyermek megszületik, mindig új világ kezdődik.
Így van ez mindennel: élővel és élettelennel is.
A világ végtelen.
2013. nov. 23. 16:02
2040-ig minimum féltucat komolyabb világvége lesz (meg egy tucat kisebb, elszórtan). :-)
2013. nov. 23. 22:18
Vigyázzunk azzal hogy mit tekintünk emberiség kihalásának.Ha emberiség alatt az emeletes házakban élő,szintetizált polimer cuccokat viselő,magas fokú technikát használó társadalmakat értjük,akkor valóban közeledhetünk a tényleges kihalásig.De mivel szerintem az emberiségbe minden emberi közösség beletartozik,ezért vegyük figyelembe például a mindentől elszigetelt törzseket,nomád vándornépeket.Ők biztos megmaradnának,hisz életterük nem esne semmilyen háború célpontjába,külső segítségtől meg eddig se függtek (mi meg már haldokolnánk ha leállna télen a külföldi gáz).Ők valószínüleg túlélnék a civilizációnk összeroppanását,ezért az emberiség nem halna ki,csupán jól megfogyatkozna.De már voltunk hasonló helyzetben.
2013. nov. 24. 20:14
Kapcsolódó kérdések: