Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek hogy lesz vége a...

Szerintetek hogy lesz vége a világnak és mikor?

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 19:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
A kezdet és a vég az ember poláris gondolkodásából fakadó fogalmak. A világnak nem volt kezdete és vége se lesz.
2012. nov. 28. 19:40
 2/13 anonim ***** válasza:
39%

Dunsztom sincs, csak pár elméletet ismerek azt is csak öregiből-nagyjából. Van a hőhalál elmélet, amiben ha jól értem kihűl az egész univerzum és minden energia elvész, ebben az esetben telesen alkalmatlan lesz az élet számára, van a Big Rip, ami azt vetíti előre, hogy az univerzum elkezd darabokra szakadni, van a nagy reccs amiben ha jól értem az univerzum visszatér ismét egy pontba.

Olvasd el magad, hogy a fentiekben hol tévedek, a gyökér ezós, ignoráns és beképzelt válaszával meg ne is törődj:

[link]

2012. nov. 28. 20:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Jó párszor volt már a kérdés...

A világunknak biztos, hogy valamilyen módon vége lesz... nézz körül itt:

[link]

2012. nov. 29. 02:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez nem tudományos kérdés, így nem is lehet rá tudományos választ adni. Próbálkozz inkább a vallás, ezotéria, filozófia vagy ezekhez hasonló topicokban.
2012. dec. 2. 13:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Már, hogy ne lenne tudományos kérdés?
2012. dec. 2. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:

Lehetne tudományos kérdés is - de tartok tőle, a kérdezőt nem az érdekli, hogyan lesz vége a világnak lassú hőhalállal 1000 milliárd év múlva.

Vagy tévednék, kedves kérdező?

2012. dec. 2. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:
dec 21én sehogy
2012. dec. 5. 09:42
 8/13 Gonny válasza:
46%
Hát skacok van egy szomorú hírem! Az hogy a mi világunkat az ember fogja elpusztitani sajat magával egyűt, csak idők kérdese.. Ezzel a káros anyag kibocsájtássra gondolok, de ez idő ami hamarabb eljöhet az hogy egy-kétt ember edurant aggyal egymásnak esik atom vagy biologiai fegyverekkel és kutatások szerint van annyi ilyen jó kis játékszer hogy a Földet vagy 3x le lehetne tarolni! (telefonról irtam a helyes irási kőtekedeseket E-mailban várom)
2013. jan. 8. 02:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit értesz világvége alatt!

Sztem az ember ki fog cseszni magával pár száz éven belül és töredéke ember marad életben, esetleg kipusztul az emberiség, de azt tippelem, hogy nem minden földi élet pusztulna akkor sem ki!

Az én jövőképem kb az, hogy kb száz éven belül az emberek többsége kipusztul, de mivel az ember is szívós faj, így nem mindenki...

2050. fele má sztem elég nyilvánvalóak lesznek az emberiség problémái és égetők...

Háború az ívóvízért...ilyesmik addigra körvonalazódnak...

2013. júl. 24. 22:44
 10/13 világvége1 ***** válasza:
2300 körül fog kihalni az emberiség a globális felmelegedés következtében.
2020. jún. 6. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!