2012.12.20 12:21 perc vége világnak?
Nem hiszel benne? Pedig kéne:jelek:
madárinfluenza,H1N1,Világ válság,globális felmelegedés olvadnak a jéghegyek városok fognak eltünni a tengerek alatt,lyuk az ózón pajzonere.Éheznek az emberek gyerekek felnöttek milliói halnak meg világ szerte víz és élelem hiány miatt.a föld elfog sivatagosodni aztán jön a jégkorszak.Mi kel még ? Naponta 25 ezer ember éhen hal.
És még a többi? betegség balasetek...
xD
Jobb lenne a 2012.12.12 12:12
Am meg hülyeség
I világháború is volt Sőt még II is. Sokan meghaltam mégse lett vége a Földnek-.-"
2012 december 21-én újraindul a Maja öröknaptár, ami ötezer-egynéhányszáz éves ciklusokból áll!
Ennyi!
B*zdmeg mégegyszer ezt a kérdést...
NEM lesz vége, NEM, NEM és NEM. A maja naptárban egy új ciklus következik, újraindul az egész. Utolsónak igaza van. Ennyi.
na már ott kezdődik,hogy nem globális felmelegedés,hanem globális hőmérséklet változás.Amiről nem ártana többet tudnod mielőtt világvégét akarsz vele jelezni.
Én meg a jósnő vagyok és tegnap egy nőnek még 70 évet jósoltam,ooooh máááj gááád...ennyire átcsesztem:D
2010. március 21. 3:21 világvége!!!!!!!!!
Nem hiszel benne? Pedig kéne:jelek:
madárinfluenza,H1N1,Világ válság,globális felmelegedés olvadnak a jéghegyek városok fognak eltünni a tengerek alatt,lyuk az ózón pajzonere.Éheznek az emberek gyerekek felnöttek milliói halnak meg világ szerte víz és élelem hiány miatt.a föld elfog sivatagosodni aztán jön a jégkorszak.Mi kel még ? Naponta 25 ezer ember éhen hal.
És még a többi? betegség balasetek...
Valaki azt mondta, hogy nem volt több hely a naptár kövön, ezért itt fejezték be. Következő követ meg nem csináltak.
Érdekel ma valakit a 2325 évi naptár? Nem mert addigra már az unokánk sem fog élni. Akkor meg nem mindegy.
Ha az agyasok inkább valami gyakorlati problémát próbálnának megoldani, akkor jobban haladnánk előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!