Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » 2012.12.20 12:21 perc vége...

2012.12.20 12:21 perc vége világnak?

Figyelt kérdés

Nem hiszel benne? Pedig kéne:jelek:

madárinfluenza,H1N1,Világ válság,globális felmelegedés olvadnak a jéghegyek városok fognak eltünni a tengerek alatt,lyuk az ózón pajzonere.Éheznek az emberek gyerekek felnöttek milliói halnak meg világ szerte víz és élelem hiány miatt.a föld elfog sivatagosodni aztán jön a jégkorszak.Mi kel még ? Naponta 25 ezer ember éhen hal.

És még a többi? betegség balasetek...

2010. márc. 20. 22:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig vannak olyan hülyék akik ebben tényleg hisznek???

Túléltünk atombombát, háborúkat, pestisjárványt, sertésinfluenzát, kergemarhakórt (na jó, a kerge marhák azóta is kérdeznek), tbc-t, földrengést, több népirtást, volt az elmúlt párezer évben jégkorszak, globális felmelegedés (ami egyébként teljesen természetes jelenség).

Az embert nem a természet fogja kiirtani, még közvetve sem, azáltal hogy nem lesz élelem és víz. Az ember saját magát irtja ki, akkor is ha van elég élelem és víz.

"Két dolog végtelen: az emberi hülyeség és az univerzum. Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos." Einstein.

2010. márc. 20. 23:44
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
csapni fogok egy k.rvanagy partyt..amibe minden pénzemet belölöm ugyis meghalunk:DDD nahja ezt mondanám ha elhinném ezt a sz.rtxD nemtom ki aza gyökér paranoiás farokpirszing aki elhiszi..már 2000ben is ki akartunk halnixD meg persze minden szilveszterkor, holdfogyatkozáskor, napfogyatkozáskor blabla:D hihetsz benne de engem ne zaklass vele...vagy ha ennyire szeretnéd hogy mindenki kinyiffannyon sztem ikább legyél öngyilkos még ma:D van még 6 perced:P
2010. márc. 20. 23:54
 13/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az emberisegnek lesz vege, de a vilagnak nem. A fold csak larazza az embereket magarol, mint a kutya a bolhakat es forog tovabb...
2010. márc. 21. 00:12
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagy az isten àllatkertje...
2010. márc. 21. 00:14
 15/30 dellfil ***** válasza:
100%

Azért érdekes, hogy felteszel egy kérdést: "2012.12.20 12:21 perc vége világnak?"

(Egyelőre ne menjünk bele miért is nonszensz - finoman fogalmazva is - ez a kérdés.)

Azután felsorolsz egy sor olyan dolgot, ami - szerinted - az emberiség pusztulását okozhatja, okozhatná. Ezt mosod össze azzal, hogy vége a világnak.

Először is: az emberiség kipusztulása nem jár a "világ" pusztulásával, bármennyire is irritál ez a tény sokakat.

Másodszor: azok a dolgok amelyeket felsoroltál - minő pech - nem okozzák az emberiség kipusztulását. Legalább is nem egy perc alatt. Nem is 100 év alatt. Ahhoz sokkal komolyabb kataklizma kellene. Például ez:

[link]

Harmadszor: Tulajdonképpen a fenti kisfilmen történtek sem a "világvégét" jelentenék, csupán annyit, hogy 3,5 milliárd évvel ez előttire lökné vissza a Föld állapotát.

A Földnek új sor nagybetű...

2010. márc. 21. 00:18
 16/30 anonim ***** válasza:
4%
IGEN VÉGE A A VILÁGNAK ÉS AKI NEM HISZ BENNE AZ MIND MEGHAL CSAK AZ MARAD ÉLETBEN AKI HISZ BENNE
2010. márc. 21. 00:21
 17/30 anonim válasza:

Világ és Föld. Nem ugyanaz! Amiket leírtál, azok a Föld nevű bolygón történnek/történhetnek meg. Hol van még ettől a Világ!! Abban mi, a Föld lakói porszemek vagyunk csak.

Biztos belegondoltál már, mekkora hülyeség a kérdés!

2010. márc. 21. 00:40
 18/30 anonim ***** válasza:

Én is baromságnak tartom, hogy "vége lesz a világnak".

Egyszer biztos, de szerintem nem ebben a megjósolt időpontban.

A felfedezni vélt jelekről pedig azt gondolom, hogy jó kis indokként szolgálnak a pánikkeltésre.

Hol vannak a különböző influenza járványok a pestishez képest?

Hol van a mostani válság az 1929-33 közöttihez képest?

A természeti katasztrófák hol hasonlítanak ahhoz, ami Pompeivel történt?

Hosszan lehetne még sorolni, de szerintem fölösleges.

Nem a szánkat kéne járatni, meg csendben rettegni, hanem a sarkunkra állni, és tenni valamit az ellen, hogy tönkretesszük a világunkat.

A legtöbb ember úgy áll a változáshoz, hogy "úgyse rajtam múlik"... De mi van, ha mégis? Ha csak 10 ilyen ember meggondolja magát és csak egy kicsit is (környezet)tudatosan él, akkor az már igenis számít! Éhezők nem csak Afrikában vannak. Lehet, hogy éppen a szomszéd nem tud a gyerekének meleg ételt adni. Ha látod, hogy baj van és adsz egy adagot, akkor már segítettél!

Lehet, hogy megéli a mi generációnk a pusztulást, de szerintem nagyon megnehezítjük a dolgunkat ha rettegve várjuk a véget. Ami vagy eljön, vagy nem :)

2010. márc. 21. 01:29
 19/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyban vésték a következő követ, csak jöttek a telepesek, aztán véget vetettek a maja-világnak.

Amúgy meg, óránként lesz világ vége és a japánoknál kezdi? Vagy mi? Már eleve ez elég béna, hogy időre pontosan. Aha, melyik időzóna ideje szerint? Vagy mindegy időzónában külön?

2010. márc. 21. 02:03
 20/30 anonim ***** válasza:
Minek kérdezgetitek folyton ezt? Egyébként elvileg december 21-én lenne vége nem? Na mindegy. Különben is fölösleges ezen agyalnod, mert ha világvége lenne szart sem tudnál csinálni, se úgy ha elhiszed, se úgy ha nem.
2010. márc. 21. 03:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!