Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek lesz még az idén...

Szerintetek lesz még az idén jó idő? Ugy, hogy akár a fűtést is ki lehessen kapcsolni, vagy mostmár májusig fűteni kel?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 20:20
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mivel eléggé szélsőséges/változatos időjárás van (köszönhető a globális felmelegedésnek), így azon sem lepődnék meg, ha decemberben kellene elővenni a pólót.
2009. okt. 15. 21:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos. Lehet, hogy már április közepén kikapcsolhatod.
2009. okt. 15. 22:01
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Az előző válasz egy csöppet ostoba, már elnézést. Ítéljétek meg akármilyennek a válaszomat, de mivel a szakmában vagyok így van némi fogalmam a témával kapcsolatban és meglehetősen nagy ostobaság azt kijelenti hogy az adott időjárás éppen miért olyan amilyen. Most épp ilyen időszaka van a földnek, nincs ebben semmi drasztikus. Ha az emberek 1000éveket élnének akkor mondhatnák hogy jajj 200éve is pont ilyen idő volt, de így csak pár 10évre visszamenőleg tudnak gondolkodni, a földi klíma periódusai pedig ennél jóval hosszabbak. A Föld életében most egy melegebb korszak köszöntött be.Volt már ilyen meleg, sőt melegebb is. Az meg, hogy decemberben olyan meleg legyen, hogy pólóban legyünk az utcán egyelőre nem valószínű.
2009. okt. 15. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Az előző komentelő vagyok. Amikor elkezdtem írni a mondandómat még csak egy hosszászólás volt így természetesen neki szól, tehát nem az előttem lévőnek.
2009. okt. 15. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Én is gondolkodtam azon, amit utolsó mondott, de: minidg felmrül bennem aza kérdés is, hogy akkor az üvegházhatásal pl. mi van és az ózonnal??

De amúgy október van, nem tél....vissza fog jönni az őszi idő, ez olyan , mint mikor nyáron, van egy hét, mkor nem 30, ahnem 20 fok van, avyg akár 15.

2009. okt. 16. 00:18
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
szóval régen nem voltak ezek a gázok...és ezek nélkül volt meleg, és sztem ezek si feleősek érte...nem csak a periodikusság
2009. okt. 16. 00:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Bármikor kikapcsolhatod a fűtést. Csak fázni fogsz. Esetleg ha kabátot veszel. És szerintem mostis jó idő van. nem esik a hó nincs ónoseső és a szél se fúj.
2009. okt. 16. 08:09
 8/10 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért rinyál a sok ember a hideg miatt. Azt mindenki elfelejtette, hogy tavaly szeptember 15.-én már a lakótelepeken is kapcsolták be a fűtést?! És szerintem lehet, hogy ez a globális cucc, csak riogatás és lehet, hogy pl. 500 évenként egyébként is ilyen periódusa van a földnek, csak egyszerűbb arra fogni, hogy sok a gáz, a káros anyag és az ózonlyuk vékonyodik.
2009. okt. 16. 10:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Annyira meleg már nem lesz, hogy a fűtést ki kelljen kapcsolni...
2009. okt. 16. 15:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd tavasszal. Mire gondoltál? Örülj neki, hogy eddig meleg volt. Tavaly már tényleg szeptember közepe óta olyan hideg volt, hogy bekapcsolták a fűtést. Lassan meg már november... Tél lesz, az a jó :D
2009. okt. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!