Szerintetek lesz még az idén jó idő? Ugy, hogy akár a fűtést is ki lehessen kapcsolni, vagy mostmár májusig fűteni kel?
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 20:20
1/10 anonim válasza:
Mivel eléggé szélsőséges/változatos időjárás van (köszönhető a globális felmelegedésnek), így azon sem lepődnék meg, ha decemberben kellene elővenni a pólót.
2/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos. Lehet, hogy már április közepén kikapcsolhatod.
3/10 anonim válasza:
Az előző válasz egy csöppet ostoba, már elnézést. Ítéljétek meg akármilyennek a válaszomat, de mivel a szakmában vagyok így van némi fogalmam a témával kapcsolatban és meglehetősen nagy ostobaság azt kijelenti hogy az adott időjárás éppen miért olyan amilyen. Most épp ilyen időszaka van a földnek, nincs ebben semmi drasztikus. Ha az emberek 1000éveket élnének akkor mondhatnák hogy jajj 200éve is pont ilyen idő volt, de így csak pár 10évre visszamenőleg tudnak gondolkodni, a földi klíma periódusai pedig ennél jóval hosszabbak. A Föld életében most egy melegebb korszak köszöntött be.Volt már ilyen meleg, sőt melegebb is. Az meg, hogy decemberben olyan meleg legyen, hogy pólóban legyünk az utcán egyelőre nem valószínű.
4/10 anonim válasza:
Az előző komentelő vagyok. Amikor elkezdtem írni a mondandómat még csak egy hosszászólás volt így természetesen neki szól, tehát nem az előttem lévőnek.
5/10 anonim válasza:
Én is gondolkodtam azon, amit utolsó mondott, de: minidg felmrül bennem aza kérdés is, hogy akkor az üvegházhatásal pl. mi van és az ózonnal??
De amúgy október van, nem tél....vissza fog jönni az őszi idő, ez olyan , mint mikor nyáron, van egy hét, mkor nem 30, ahnem 20 fok van, avyg akár 15.
6/10 anonim válasza:
szóval régen nem voltak ezek a gázok...és ezek nélkül volt meleg, és sztem ezek si feleősek érte...nem csak a periodikusság
7/10 anonim válasza:
Bármikor kikapcsolhatod a fűtést. Csak fázni fogsz. Esetleg ha kabátot veszel. És szerintem mostis jó idő van. nem esik a hó nincs ónoseső és a szél se fúj.
8/10 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért rinyál a sok ember a hideg miatt. Azt mindenki elfelejtette, hogy tavaly szeptember 15.-én már a lakótelepeken is kapcsolták be a fűtést?! És szerintem lehet, hogy ez a globális cucc, csak riogatás és lehet, hogy pl. 500 évenként egyébként is ilyen periódusa van a földnek, csak egyszerűbb arra fogni, hogy sok a gáz, a káros anyag és az ózonlyuk vékonyodik.
9/10 anonim válasza:
Annyira meleg már nem lesz, hogy a fűtést ki kelljen kapcsolni...
10/10 anonim válasza:
Majd tavasszal. Mire gondoltál? Örülj neki, hogy eddig meleg volt. Tavaly már tényleg szeptember közepe óta olyan hideg volt, hogy bekapcsolták a fűtést. Lassan meg már november... Tél lesz, az a jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!