Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit jelent az, hogy a "szervez...

Mit jelent az, hogy a "szervezet organizációja"? Mit lehet ezzel kapcsolatban elmondani?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen tételem, de nem is tudom hol kezdjem el kidolgozni, mert nem tudom mire kiváncsiak. Az irganizáció szerveződést jelent, de így sem vagyok közelebb.

2013. jún. 26. 15:13
 1/4 anonim válasza:
A szervezet organizációja a szervezet felépítését jelenti. Gondolom a szervezet típusokat kérdezi: mátrix, hierarchikus stb.
2013. jún. 26. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán milyen tárgyból?...
2013. jún. 26. 18:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Biológia.
2013. jún. 26. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen szinten?

Hát szerintem elmondod, hogy hogyan épül fel a szervezet (sejt --> szövet --> szerv --> szervrendszer --> szervezet), mindegyikről mondasz pár infót aztán kb. ennyi...

2013. jún. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!