Ha van egyfajta elméletem? Többi lent
Figyelt kérdés
Ha van egyfajta elég helytálló lméletem az ősrobbanással kapcsolatba amit sok kutatási eredmény is megerősít de semmi nem mond ellent neki akkor ezt mégis hogy adhatnám elő és kinek Magyarországon a nyár folyanám, kit kereshetek?2013. jún. 8. 19:23
1/6 anonim válasza:
Kezdetnek egy közeli egyetem fizika tanszékét javasolnám kritika céljából.
2/6 anonim válasza:
Előbb tanuld meg a helyragok helyes használatát. Nálam máris diszkreditáltad magad.
3/6 anonim válasza:
hát talán itt is leírhatod, hogy néznek ki az elméletedben pl a barion-akusztikus oszcillációk, vagy az inflációs tágulás esetleg kezdeti atommagszintézis.
4/6 anonim válasza:
Egyébként ezek a világ kialakulása elméletek mire jók? Semmi haszna sincs, semmi hasznát nem vesszük soha és semmi értelmét nem látom, hogy érdemes foglalkozni vele.
Biológia könyvek is tele vannak olyan dolgokkal, hogy a Föld egészen biztosan ősrobbanás, majd fizikai és kémiai folyamatok eredméyeként alakult ki. Kérdem én! Egy elméletnek nem akkor van értelme, ha bizonyítható lesz is bármikor? Akkor mi értelme az elméletnek, ha bizonyíthatatlan?
5/6 anonim válasza:
Meg tanuld meg a vessző használatát is, olvashatóbb lesz az írásod. Ha tényleg olyan szuper elméleted van, írj róla egy cikket, magyarul írd meg 6-10 oldalban, küldd el egy hazai konferenciára, ha elfogadják, elmehetsz előadni. Ott majd valószínűleg jól kiröhögnek. A nyár folyamán...
6/6 anonim válasza:
Sikerült az elmúlt 9 évben előadnod?
Tudod már, hogy hol a hiba az elméletedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!