Az az ingyenenergia (perpétum mobil) amit mostanság a neten lehet olvasni valóság, vagy csak emberi agyszülemény?
Ember!
Amíg az indítópontra odaviszed - ahhoz kell az energia!
Persze, hogy ha ott elengeded, akkor magától elindul... mint ahogy egy fölemelt kő is magától leesik, ha elengeded. Hol van itt ingyen energia?
# 21
Akkor utoljára megpróbálom megmagyarázni:
Akkor keletkezne "ingyen energia" ha a srácok ugyan ezt meg tudnák csinálni egy körpályán úgy, hogy a kisautót leteszed és örökké megy körbe-körbe! De erről szó sincs...
Nem akarok reklámot csinálni, ezért nem linkelem az oldalt ahol leltem eme videót. De annyit elmondanék róla, hogy valami szervezett ahol is elmondanak néhány hihetetlen dolgot. Na most ahhoz hogy belenézhessek, regisztrálni kellett, amit egy kitalált néven meg is tettem. De! Arra már nem vagyok kíváncsi, hogy miként lehet szélkereket építeni, vagy hogyan tároljuk a nap által fűtött vizet.
A könyveket amikből olvasni lehet úgy kezdődik, -hogy hatvan euró,- lehet letölteni. Na most, ez idáig kétélű. Vagy a weboldal üzemeltetője szeretne meggazdagodni pereputtyával együtt, vagy tényleg van valami valóság alapja! Mert ha az előbbi, akkor ez simán csalás! A következő kérdésem az lett volna- persze ha értelmes válaszokat kapok- Melyik az a hatóság aki evel foglalkozik?
Bíztam abban, hogy valaki már megvette, és kaphatok valami információt!
Kérdező te ostoba vagy, olyan egyszerű mint a faék. Ne hozdd magad kellemetlen helyzetbe azzal, hogy írsz, meg kérdést teszel fel. Fogadd el, hogy hülyeségről beszélsz, teljesen mindegy milyen weboldalt találtál.
A kérdésed olvasd el még 1x, a válasz rá: nem valóság.
"a megszünő mágnesesség többszörös feszültséget indukál, mint amivel azt létrehoztuk. ennek magyarázata az, hogy a megszünés töredrésze idő alatt megy végbe mint annak gerjesztése. a jelenséget a gyakorlatban is ismerjük."
A többszörös feszültség nem jár nagyobb energiával.
Tudtad, hogy Szegeden a paksi atomerőműnél ezerszer nagyobb teljesítményű lézereket képesek elsütögetni, pusztán kutatási célra? Ilyen látszólag ellentmondó állításokkal az óvatlan szem könnyen megtéveszthető.
Ingyenenergia nem létezik. (De ha lehetséges is a mostaninál lényegesen jobb energiaforrás, azt sem egy aluliskolázott, a mérnöki diplomájára felvágó szélhámos fogja felfedezni.)
A legnagyobb szélhámosok ingyenenergia témában ezek:
Az ürge egy közönséges plazmavágóval szórakozik (ami be van dugva a konnektorba, de természetesen állítólag "csak kevés energiát kap a gép onnan".)
Évek óta kinn van neten, és várja az adományokat, de csak nem akar történni semmi.
Természetesen folyamatosan üldözik, próbálják elhallgattatni.
A kegyelemdöfés a vízenergiásnak, hogy szélsőjobbos érzelmekre játszik rá (patriótának állítja be magát, zsidózik is burkoltan), és ennek ellenére a kurucinfo-n jelent meg róla leleplező cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!