Az az ingyenenergia (perpétum mobil) amit mostanság a neten lehet olvasni valóság, vagy csak emberi agyszülemény?
Áruld már el nekem, hogy itt hol termelődik egy csepp energia is?!
Fizika 8. osztályos tudás szükséges csak a válaszhoz...
Az első link egy vizet adagoló készülék a motorba. Amit ukrajna egész területén beépítenek -nem jó az orosz beszélőkém- de google fordításból egyértelműen kiderül. Fogyasztáscsökkentő, és teljesítménynövelő.
A második linken a videó bemutatja, hogy miként löki ki a két sor mágnes a középsőt. Ha ez valóban így működik, akkor már csak egy lépés a szabadenergia felismerése, és még fúzionálni sem kell hozzá!
Ennyire buta nem lehetsz, már ne is haragudj...
Az orosz link egy 1000 éves kamu, itthon is árulják, a sok majom meg megveszi. Sokan letesztelték, semmit nem ér, de legalább drága és szétrohad tőle a kipufogó:
A mágnes meg így működik, nem termelődik egy deka energia sem.
Halál komolyan mondom, az általános iskolás fizika könyvet elő kéne venni és megkérni valakit, hogy magyarázza el a benne olvasottakat.
Bocsika, lehet, rosz linket tettem be!
De a mágnes ha kilökődik, ott viszont már érezhető a szabadenergia! És ha te ezt nem látod, akkor te vagy a szélsőséges eset nem pedig én! De kilökődik az a mágnes?
Ne legyél ilyen ostoba. A mágnes nem születik, elő kell állítani. Ami energiát befektetnek a felmágnesezéskor, azt tudod kivenni belőle, szorozva a hatásfokkal. Vagyis kevesebbet.
Ingyenenergiát jobb ha elfelejted, mielőtt agygörcsöt kapsz a saját marhaságaidtól.
Kérdező!
Ha a mágnest nem érted, akkor gondolj egy dombra! Onnan is legurul a kisautó, nem? Ingyen...
Csakhogy előtte fel kell vinni!
Ugyanez van a mágnessel is: ahhoz, hogy eltaszítsa magától - előbb oda kell vinni, a taszító erő ellenében! Ez nagyobb munka, mint amit akkor végez, amikor eltaszítja!
Tényleg általános iskolai tananyag, nem ártott volna figyelni annak idején!
Az Én tanárom azt is tanította, hogy az azonos neműek taszítják, a különbözőek vonzzák egymást, (mint az embereknél)! Mikor bebizonyítottam az ellenkezőjét, kizavart a tanteremből! uhogy a pedagógusokat hagyjuk már ki a beszélgetésből!
"ahhoz, hogy eltaszítsa magától - előbb oda kell vinni, a taszító erő ellenében! Ez nagyobb munka, mint amit akkor végez, amikor eltaszítja!"
épp ezt az állításodat cáfolja a videó!
a videón tisztán látszik, hogy a taszító erő dolgozik, semmi energiát nem használ a kölyök, hogy az indítópontról a mágnes elrepüljön (bár a deszka alatt lehet valami)
Istenem...
Mintha egy analfabétának akarnám megmagyarázni, hogy milyen szép az Ödüsszeusz eposz...
Amíg nem érted a fizikát legalább általános iskolai szinten addig ne is próbálj vele foglalkozni. Azt sem érted amit mondunk neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!