Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek ember mikor fog...

Szerintetek ember mikor fog tudni masik bolygora lepni?

Figyelt kérdés
Hasonloan mint az Avatar filmben...! Kb hany ev mulva lesz ra kepes fenyeveket bejarni az Univerzumban?
2013. jún. 7. 01:13
1 2
 11/17 Wadmalac ***** válasza:
Szerintem a 100-200 éves tipp nem volt rossz. Ilyen távlatban meg kár a NASA-ról meg az USA gazdasági gondjairól beszélni. Hol lesz már az akkor? Se NASA, se USA.:D
2013. jún. 7. 08:34
 12/17 anonim ***** válasza:

A NASA akkor fog ráállni a dologra, ha:

A.) a hidegháborúhoz hasonló állapotok jönnek vissza (lehetséges?) és valamelyik nagyhatalom láthatóan elkezdi tervezni, hogy megy a Marsra

B.) olajat találnak a Marson. Ebben az esetben az USA haladéktalanul elindul felszabadítani az ottani őslakókat és elvinni számukra a demokráciát.

2013. jún. 7. 09:46
 13/17 Wadmalac ***** válasza:

A Mars gyarmatosításában szerintem az érkezési sorrend ez lesz:

3. befutó: USA

2. befutó: Kína

1. befutó: Elon Musk

:D

2013. jún. 7. 09:53
 14/17 Wadmalac ***** válasza:

#12:

A)

Kína vs USA. :)

B)

Tuti. :D

Egyébként nem kizárt, hogy a Titánon van olaj. Az alapvetően szükséges szerves-molekula alapanyagok megvannak hozzá. De ha esetleg olaj nincs is, metán van dögivel. Na, ha odáig eljutunk, jöhet, amit írtál.

2013. jún. 7. 10:36
 15/17 zseni001 válasza:
Hát mostanában nem....Sőt szerintem meg sem éljük
2013. jún. 7. 11:09
 16/17 anonim ***** válasza:

A jelenleg elérhető sebességek mellett 1 millió évig tartana az út csak oda.

A hajtóműtechnika, a fűziós energia kutatása az elmúlt 50 évben gyakorlatilag semit nem fejlődött. Új energiaforrások, technológiákk ötlete még az ablakban sincs (mármint komolyaké).

Úgy hogy a 100-200 év nagyon reálisan hangzik.

2013. jún. 7. 12:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Szerintem is jol hangzik a 100-200 ev!! Sokak szerint tobb ezer ev ami szerintem tulzas!
2013. jún. 7. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!