Orvos szeretnék lenni. Mit tegyek ha kémiából csak 4-es vagyok? 13/L
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 08:53
11/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz :D
2013. máj. 12. 14:44
12/16 Flector 67 válasza:
Csak úgy éreztem meg vagy lepődve, mennyi kémiát kell tudni a gyógyszerészeknek az orvosokhoz képest. Erre reagáltam.
13/16 k.k.Judit válasza:
Ehhez képest az orvosin is elégé számon kérik. Egyik barátnőm Pesten orvosira jár és mutatta kémia tankönyvét. Hát elég húzós... De elég csak meg nézni egy emelt kémiát (pl tavalyi vagy tavalyelőtti). Mellesleg kémia az orvosin a buktató tantárgy. Min a fele megbukik. (arról nem is beszélve, hányan kerülnek csak be elsőre...) szóval kösd föl amit föl lehet!!!
14/16 A kérdező kommentje:
k.k.Judit:
Köszi a választ! :)
Majd meg látom hogy fog menni a gimiben...
Amúgy az orvosira kell matek és fizika?
2013. máj. 13. 16:33
15/16 Tettyx válasza:
A pécsin nem túl kemény, matek 1 félév, fizika 2, de az se halálos... egyébként itt legalábbis nem a kémia a szórótárgy, hanem a molekuláris sejtbiológia és az anatómia főleg utóbbi
16/16 anonim válasza:
Igazából mindenhol az anatómia a szórótantárgy. Aki elbukik az ÁOK kémiáján az keressen más szakot magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!