Szeretnék orvos lenni, de sajnos későn kaptam észbe. Lehetséges 3 és fél hónap alatt emelt szinten érettségizni biológiából és középszinten kémiából jó eredményekkel?
Ha nem duplázol, akkor igen.
Ha duplázol, akkor sok minden függ attól, hogy milyen szinten vagy most a 2 tantárgyból.
Meg legalább egy nyelvvizsgádnak lenni kell, különben esélytelen.
Köszönöm szépen az eddig érkezett válaszokat. :)
Az igazság az, hogy nyelvvizsgám van már, 2 előrehozott középszintű érettségim (angol, infó) és elég jó eredményeim vannak matekból, magyarból és töriből is. A biológiától, kémiától azért félek, mert nálunk ezeket a tantárgyakat 1-1 évig tanították, és annak már 2 éve. Nem sok rémlik már belőlük, de akkor nagyon tudtam őket.
1-1 évet tanultál csak? Nem vagyok benne biztos,d e úgy tudom, hogy akkor nem is érettségizhetsz belőle. Mert 2 évig kell vmit tanulni ahhoz, hogy érettségizhess belőle.
Szóval kérdezz utána, emrt ebben az esetben előbb egy osztályozó vizsgát is kell tenned még egy 1-1 év anyagából.
Huh erről már el is felejtkeztem...
Majd megérdeklődöm a tanáromtól :) és köszönöm :D
Úgy gondolom, ha nagyon odateszed magad, akkor megtanulható. De szerintem lehet magántanárt kéne fogadnotok, aki segít Neked benne. Pláne ha záróvizsgáznod is kell még előtte. Elég intenzív tanulásra van szükséged.
Hajrá! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!