Valahol halottam hogy ha az ember aranyat hord, annak van valami hatása. Igaz ez, vagy humbuk?
"Az aranytartalmú készítményeket bizonyos ízületi betegségek gyógyítására napjainkban is hatékonyan alkalmazzák. A fogorvoslásban nemesfém-jellegéből adódó kis reakcióképessége, nem allergén jellege valamint könnyű alakíthatósága miatt nagy a szerepe.
Az aranynak nincs tápértéke, azonban a szállodaiparban felhasználják luxusételek díszítésére, mivel az aranyfüst látványos, és az egészségre sem ártalmas."
Mostanság nagy őrület van a különböző kolloidok iránt, és köztünk az aranykolloid, ezek pozitív élettani hatása megkérdőjelezhető:
Az a bizinyos népcsoport nem arany karikákat raknak fel évente,több okból sem.A leg fontosabb,hogy kitörnék a nyakukat ennyi aranyér.
Az arany nagyban hozzájárul az egeszség megörzéséhez.Pl aki rendszeresen arany pohárból iszik.Lásd a régi papok.
#11:
Nem az aranykolloid veszélyes, hanem ha helyette/mellette aranyklorid van.
A puncsfagyi is mérgező, ha ciánt is raknak bele. :)
Ezt írtam:
"Mostanság nagy őrület van a különböző kolloidok iránt, és köztünk az aranykolloid, ezek pozitív élettani hatása megkérdőjelezhető: "
Szóval én általánosságban értettem ezt rá, attól függetlenül, hogy belinkeltem egy oldalt, ahol hamisítási ügyleteiről adnak információt.
"A puncsfagyi is mérgező, ha ciánt is raknak bele. :)"
A hülyeség is, vigyázzál a használatával. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!