Mennyit keres egy csillagász?
Sokat, nagyon sokat!!!
Aztán ha mázlija van talál, és majd róla nevezik el...
Ja a fizetése? Hát a Csillagászati Kutató Intézetben pl. közalkalmazotti bértábla. Szóval nem lesz milliárdos, hacsak nem romlik még jobban a forint.
Magáncégeknél meg nem nagyon kell csillagász. Bár biztosan van kivétel is.
Pedro
Tudod kedves Kérdező, ha végigolvastad az előző válaszomat, láthatod, hogy pontosan válaszoltam a kérdésedre.
Arról pedig, hogy Neked nincs semmi humorérzéked, én igazán nem tehetek.
Pedro
Én is gondolkozok a csilalgász léten, csak hát...
Amatőr csillagász vagyok, így én is belefolyhatok tudományos kutatásokba bár mikor. Magyar Csilalgászati Egyesület tagja vagyok, így bármikro felvehetem a kapcsolatot sok amatőr és hivatásos csillagásszal.
Ha a fizetés jó volna komolyabban elgondlkoznék, de így marad a közgáz. Az is érdekel, az is hasznos tudomány, és még a családom is el tudom tartani. (Nem is akár hogy!) miközben csillagászkodhatok tovább hobbi szinten.
Ki tudja? Szeretnék saját vállalkozást mindenképpen, és ha bejönne akkor "főállású" amatőrcsillagász is lehetek:)
De ez csak vízió (viziló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!