Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mit lehet tudni Antinori...

Blaiseboy kérdése:

Mit lehet tudni Antinori emberklónozásáról?

Figyelt kérdés
Annyit találtam róla, hogy 2004-ben azt nyilatkozta, hogy megszülettek a klónozott csecsemők, de azóta mi lett velük?

2013. ápr. 20. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy haverom egyszer berúgott és azt nyilatkozta, hogy ő Jézus Krisztus. Nyilván akkor ő az, hiszen olyan még sohasem történt, hogy valaki hazudott volna.
2013. ápr. 23. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Akkor nem jól tettem fel a kérdést.

Szóval, hogy azóta amióta hajóra szállt, hogy nemzetközi vizeken klónozzon, azóta született a témában valami eredmény?

Az is eredmény, ha kiderül a nyilatkozatának az ellentéte...

2013. ápr. 23. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:

De, teljesen jól tetted fel a kérdést. Antinori annak idején 2002 -ben azt állította, hogy ő már sikeresen klónozott három embert, ám erre vonatkozóan semmit sem mutatott, az anyák illetve a gyerekek kilétét pedig nem fedte fel. Így az állítását bizonyítani vagy éppen cáfolni egyaránt lehetetlen.

Nyilván elméletileg nem lehetetlen embert klónozni, hogy a gyakorlatban van -e valami akadálya, azt nem tudjuk, de nem túl valószínű, hogy lenne, viszont ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Antinori doktor valóban embert klónozott. Szóval a helyzet így tíz év után is pont ugyanaz, mint annak idején, ő tett egy állítást, amit semmivel sem támasztott alá, nem lehet tudni, hogy igazat mondott -e.

Nekem személy szerint kicsit gyanús, hogyha annak idején ment neki a klónozás, miért hagyott fel vele, ha saját állítása szerint is ezernél több pár jelentkezett nála? Főleg, hoyg azóta sem került elő egyik klón sem, pedig egészen egyszerűen igazolható lenne, hogy az egyik szülőjük klónjai. De ettől függetlenül nyugodtan lehet, hogy valami különc milliomos éppen a saját klónját nevelgeti fiaként, csak éppen biztosat nem lehet tudni a dologról.

2013. ápr. 24. 10:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is ezen gondolkodtam, hogy lehet csak reklámozta magát, amikor beharangozta, hogy tengerre száll, aztán most meg valamelyik kormánynak dolgozik...
2013. ápr. 24. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy bármelyik kormánynak hasznára válna a klónozás. Semmi hasznosat sem kezdenek vele.
2013. ápr. 25. 16:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem, de akár láthatnak is benne fantáziát. Mit tudom én milyen elit osztagot kihozni belőle, vagy a fene tudja.
2013. ápr. 25. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd, ha elit osztagot akarnak, fölvesznek egy csapat tizennyolc éves sportolót, egy-két év alatt kiképzik őket és olyan kommandósaik lesznek, hogy csak na. Ehhez képest klónozni egy rakás embert, aztán pesztrálni a csecsemőket húsz éven át jóval lassabb és összehasonlíthatatlanul drágább, főleg, hogy semmi biztosíték sincs rá, hogy minden klón ugyanúgy viselkedik majd. Ha teszem azt az egyikből kábítószeres lesz vagy bűnöző, akkor mit csinálnak vele? Emberek közé nem engedhetik, mert lebuknának, vagy időnként ki kell végezniük a saját nevelésű klónjaikat, ami nyilván nem túl jó módszer, ha az ikertestvéreik kezébe viszont fegyvert akarnak adni, vagy még örgek otthonát is fenn kell hogy tartsanak a félrecsúszott neveltjeiknek. MIndezt nyakonöntve azzal, hogy húsz év alatt készül el az első kommandós, addigra ki tudja, hogy kell -e még katona és ha igen milyen?
2013. ápr. 26. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!