Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ki, mit tud az UFO vírusró?

Mutant Ninja Pony kérdése:

Ki, mit tud az UFO vírusró?

Figyelt kérdés
Hallottam egy olyan vírusról, amikor az emberekben idegen/ismeretlem fonalkák jelennek meg. Sajnos nem tudok róla többet, és szeretném kiegészíteni a tudásomat.
2009. szept. 24. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
88%

AZ UFO azt jelenti, hogy Meghatározatlan Repülő Tárgy.

Én is láttam tegnap egy ilyet, aztán jöttem rá, hogy csak a szomszéd dobott el egy serpenyőt.

Vírust ebbe' az általam meg nem határozott tárgyba' nem találtam.

2009. szept. 24. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Az X-akták című népszerű sorozatban szerepeltettek ilyet többször is, de az kitalált történet volt, mint a TV-sorozatok nagy része.
2009. szept. 25. 09:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy összekeverem valamivel, mert hallottam egy olyanról, amikor az emberben kis fonalkák jelennek meg, és még senki se tudja hogy hogyan, és hogy honnan...
2009. szept. 26. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Én erről még nem hallottam, de ha tényleg vmi vírus okoz ilyesmit, akkor az biztosan földi eredetű. Max eddig nem ismert vírusról lehet szó.

Nem valószínű h vmi "UFO vírusról" lenne, tekintve, hogy még a földönkívüliek létezése is vitatott.

2009. szept. 27. 20:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!