Tökmag?!?!? Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy ti a tökmagot hámozva, a héja nélkül, VAGY hámozatlanul eszitek-e a Tökmagot- Ez egy teljesen tudományos közvélemény kutatás.
Tökmag?!?!?
Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy ti a tökmagot hámozva, a héja nélkül, VAGY hámozatlanul eszitek-e a Tökmagot-
Ez egy teljesen tudományos közvélemény kutatás.
Hámozva.
(Tudtommal a héjastul evése kockázatos.)
Ha ez tényleg egy teljesen tudományos kérdés :D, akkor teljesen tudományosan válaszolok: Nem is emlékszem, mikor ettem utoljára tökmagot; de az biztos, hogy soha nem ettem meg a héját. Vagy az alapon hámozottat veszem, vagy a héjasból a sósat; utóbbinál egyesével a felső és alsó fogsorom közé helyezve a tökmagokat feltöröm a héjat, és csak a belét eszem meg. Így jó? :D
Ha esetleg a pisztácia is érdekel, azt ugyanígy; szotyizni nem szoktam. :D
Hát, érdekesek vagytok, akik héjastól eszitek, nem is hallottam még ilyet. :D
Bár én a dinnyemagot sem szoktam megenni, sőt, a nagyobb szőlőmagokat sem.
És ma ráadásul - mivel a boltban nem volt sós mogyoró-, hántolt, sós, pörkölt napraforgómagot vettem, most épp azt rágcsálom. Szóval mégiscsak eszem néha szotyit, csak nem azt a héjköpködőset. Remélem, annak a héját azért nem eszitek meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!