Mandolin27 kérdése:
Jövőre szeretnék biológiából és kémiából emelt szintűt tenni, hogy felvegyenek az orvosira. Aki tett már és felvették, milyen tankönyvekből tanult? Ajálnátok mind a kettőből valami olyat, amivel 100%-os sikert érhetek el?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 20:15
1/3 anonim válasza:
Hasznosabb, ha keresel egy megbízható magántanárt, aki ismeri a korábbi évek felvételi kérdéseit is és azok alapján tanít.
2/3 anonim válasza:
Én a Mozaik könyvéből tanultam annó. De a Fazekas-Szerényi könyvek is remekek (ők írják az OKTV feladatsorokat is).
3/3 anonim válasza:
Én vegyészmérnökire mentem annó és kémia emelt re a következőkből tanultam:
Én a Villányi féle könyvekből készültem fel, meg még egy pár könyvből:.
-Villányi Attila: Kémia a kétszintű érettségihez munkafüzet, tankönyv
-Ötösöm lesz kémiából példatár munkafüzettel
-15 próbaérettségi kémiából emelt szint
-Veszprémi Tamás: Általános kémia( ez egy egyetemi tankönyv pár helyen túlmutat az érettségi anyagán viszont hasznos ismereteket tartalmaz.
-Saját kémialaborom a kémia emelt szintű érettségihez DVD melléklettel( a kísérlet részére így készültem fel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!