Mit lehet tenni ha elfogy az édesvíz?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy hamarabb el fog fogyni mint az olaj. Akkor mi lesz?2013. márc. 31. 12:56
1/12 Silber válasza:
Merőben kétlem...
De akkor meg jön az RO (Reverse Osmosis) technológia. Kuvait egy az egyben így állít elő édesvizet tengervízből.
4/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a fejlődő országokban elfogyna. De egy rakat víztisztító eljárás létezik. Pl ledesztillálás, aztán mivel az nem jó dolog (ozmózis,..), bele egy pezsgőtablettát, és kész.
5/12 anonim válasza:
Ez az évtized baromsága, hogy elfogy a víz
6/12 A kérdező kommentje:
Nyugodtan tegyétek át humor kategóriába! XD
2013. márc. 31. 21:58
7/12 anonim válasza:
sz@r lehet neked, ha ilyeneket olvasol...kétszáz évig minden kitart, akárhányan leszünk..a többit addigra megoldják..szívj egy staubot, és dőlj hátra...
8/12 Aroniusz válasza:
Szia,tegyük fel hogy hamarabb elfogy.Mopndjuk 10 év.Rengeteg módszert ismerünk aara hogy a sós vízból édesvizet csináljunk.Nos mégha ez dága is,nyugi nemhalna ki az ember,de lennének vszteségeink.Na persze az biztos hogy nemüül el olyan könnyen mert talán a tngeren párolog a szárazföldön leesik az folyóba kerül és tádá,varázslat van édesvíz!Tehát nemfog az egykönnyen elürülni,max kevés lesz a sok ember ellátására.De azmár egy másik probléma.
9/12 anonim válasza:
Én nem is értem, ki találta ki ezt a böszmeséget, hogy elfogy az édesvíz. Még ha a Dunában meg a Rajnában meg az Amazonaszban meg az összes folyóban már alig csörgedezne valami, mert a sok ember kiissza az egészet. Meg ha a nagy tavakat is mind kiittuk már volna.
10/12 anonim válasza:
Soha nem fog elfogyni az édesvíz, mert mindig is lesznek ásvány lelőhelyek és a kútak is csak abban az esetben száradnak ki, ha minimum egy évig nincs semmi eső...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!