Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek létezik Földön...

Szerintetek létezik Földön kívüli élet? UFO-k, más értelmes emberi lények? Hatalmas a Világegyetem, vajon egyedül vagyunk?

Figyelt kérdés
Avagy már rég kiderült, hogy nem, de a Vezetök nem közlik ezt az emberekkel? Hisztek a szellemekben? A túlvilág teremtményei. Ha nem, akkor szeretnétek hogy létezzenek? Ezt a témát viszonylag, amennyire lehet komolynak szántam, légyszíves úgy válaszoljatok, csak kíváncsiságból csináltam. Kort és nemet írjatok még légyszíves.
2009. szept. 16. 10:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

kedves 13:21 énis írtam valami ilyesmit, hogy ugye az élethez kellenek ezek a tulajdonságok (nap, hold, víz, stb.. sok van) de az végtelen univerzum nagyon nagy, Albert Einstein szerint folyamatosan tágul, vagyis olyan rohadtul nagy, hogy valahol ha nagyon messze is biztos van még a Földhöz hasonló szerencsés bolygó... szerintem.. gumicsirke... :)

a 3. válaszoló

2009. szept. 16. 20:00
 12/21 anonim ***** válasza:
67%
Biztos, hogy van olyan (nem feltétlenül értelmes) lény, ami nem a Földön él. Pl. mint nálunk a baktériumok.
2009. szept. 17. 12:08
 13/21 anonim ***** válasza:
39%
természetesen létezik.
2009. szept. 17. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Meg vagyok róla győződve hogy van még rengeteg értelmes élet az univerzumban, mégpedig azért mert elég ha a földet vesszük példaként, itt is több faj kialakult, akkor máshol is létrejöhetett egy hasonló bolygó amin élet van.
2009. szept. 19. 21:55
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

"Egyetlen létező tudományos bizonyíték van a bolygónkon kívüli életre, ez pedig matematikai."

A valószínűség és a bizonyosság két szerfelett különböző dolog.

2009. szept. 20. 20:20
 16/21 A kérdező kommentje:

Látom azért a többség hisz abban , hogy nem vagyunk egyedül :) jó tudni , hogy nem csak én vagyok így ezzel . :) Amúgy meg én ezt eddig nem láttam most találtam :

[link]

2009. szept. 29. 09:08
 17/21 anonim ***** válasza:
8%
TELJESEN BIZTOSS 100% hogy van. Nem csak a föld az egyetlen bolyó ahol kialakulhat az élet. Van több mint 999999trillió bolygó...bocs nagyon keveset mondtam. Lehetetlenség hogy mi legyünk az egyetlenek.
2009. okt. 15. 18:09
 18/21 anonim válasza:
23%

37 F

Azért elgondolkodtató, hogy a Földünkön hány fajta élőlény él illetve élt.

Ezek hány millió év óta gazdagítják az élővilágot?

1000 évvel ezelőtt épp mivel töltenéd az időd?

Most itt ülsz egyetlen fajként a sok millió közül és olvasod e sorokat.... gondolkozz, hogy 1000 év múlva megtehetnéd-e, lesz-e még civilizációnk?

Egyetlen faj 2000 évéről beszélünk.

Hát nem tudom mennyi esélye van annak, hogy épp most létezik-e bárhol értelmes élet.

(matematikailag nem sok)

2010. dec. 13. 14:09
 19/21 anonim ***** válasza:
Éppen, hogy sok utolsó... Járj már utánna, hány csillag van a tejútrendszerben, és azon kívül megközelítőleg hány galaxis van :D Istenem, sok buta ember
2012. jan. 10. 07:54
 20/21 anonim ***** válasza:
én szinte biztos vagyok benne, meg győződésem hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban mivel elég csak bele gondolni hogy hány galaxis létezik mennyi naprendszer ahol bolygók keringenek, ha csak a statisztikát nézzük akkor az élhető világok száma több millió is lehet ! attól hogy nem találkoztunk földön kívüliekkel az nem azt jeleni hogy nincsenek is,mivel a KEPLER és a HUBBLE űr teleszkóp több száz exobolygót fedezett fel, amint úgy tudjuk nincs élet de földhöz hasonlóak és így kialakulhat élet, de ehhez az élethez szükséges feltételek is kellenek megfelelő távolság a naptól víz ami mindenek az építő köve megfelelő hőmérséklet és légkör (atmoszféra) meg persze a maga a bolygónak a geológia folyamatai mint itt a földön
2014. júl. 16. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!