Az ívóvízbe miért kerülnek be a hormonok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 09:56
1/25 anonim válasza:
A csapvízben a női tabletták miatt szokott lenni nagy számmal.
2/25 anonim válasza:
Mert nehezen bomlanak le teljesen. Anyukád, hogy ne legyen testvérkéd hormontartalmu tablettát eszik. Idövel kipisili és belekerül a Dunába. Megtisztitják, ivoviz lesz belöle, de egy kevés hormon marad benne. Ha ezt nagyon sokan teszik, egyre nagyobb ez a hormontartalom. (Rövid körforgást irtam le, de még sok más utja is van.) Hangsulyozom, hogy anyukádat nem bánto szándékkal emlitettem, csak igy talán érthetöbb és jobban érzed az emberi tevékenység sulyát!)
3/25 Wadmalac válasza:
A fogamzásgátló szerek hormontartalma a vizelettel távozik.
A víztisztítómű ülepít, derít, szűr, fertőtlenít. A hormonanyagokat egyik sem veszi ki a vízből. Vegyelemzést csinálnak ellenőrzésképpen, hogy mérgező anyag nincs-e benne, de az ilyesmit nem mutat ki.
Egyszóval ott marad benne a cucc.
4/25 anonim válasza:
Tyű, akkor ezért van női mellem férfi létemre :S
5/25 anonim válasza:
Utolsó: Meglehet, bár szerintem az is közrejátszik, hogy nem csapvíz formájában vitted be a napi vízszükségleted, hanem malátával érlelt formában.
6/25 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
2013. márc. 5. 11:18
7/25 anonim válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire valós, mennyire jelentős és mennyire veszélyes ez a hormontartalom. Ha van valakinek korrekt, tudományos forrása ehhez, ne habozzon megosztani!
8/25 Wadmalac válasza:
Állítólag ettől romlik a férfiak megtermékenyítő-képessége (főként a spermaszám).
9/25 anonim válasza:
#8-nak: Nem vagyok a téma tudományos szakértöje, csak a kül népszerü ismeretterjesztö irományok olvasoja. Kicsi a mennyiség, de hatása jelentös elsösorban a vizi élölényekre. Ha ennél többre vagy kiváncsi, szerintem egy kis szorgalommal találsz idevágo irodalmat nálam sokkal avatottabbaktol.
10/25 Wadmalac válasza:
A sörben is tutira van női hormon. Ha sokat iszok belőle, hülyeségeket kezdek beszélni és xarul vezetek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!