Tiroxin termelődést hogyan lehet fokozni?
Ne haragudj, de ez őrültség. Ettől nem fogsz lefogyni. Ha túlműködik a pajzsmirigy és sok a tiroxin, többek között Basedow-kór jöhet létre, és akkor nem leszel szép. Kidülled majd a szemed és beesett leszel.
Mondjuk ha sok jódot eszel, nem hiszem, hogy lehet nagy gond, bár ha túladagolod, az biztos nem egészséges. És ez megint milyen őrület, hogy ezzel fogyjunk le? A testsúly növekedését ill. csökkenését sok minden befolyásolja, ha egészséges vagy, egyetlen folyamat megváltoztatásával nem lehet csodákat tenni.
Már MINDENT próbáltam!
Egyáltalán nem ettem, és edzettem, amíg össze nem estem
Teljesen helyesen táplálkoztam, mindent ettem, amire szükségem volt, zöldség, fehérhúsok stb, számoltam a kalóriát
Rakat idióta fogyókúrás diétát kipróbáltam
Elmentem több étkezési tanácsadóhoz.
És SEMMIT nem sikerült fogynom, vagy egyszer volt, amikor kínkeservesen lefogytam nyolc kilót, és karácsonykor, amikor merészeltem Szenteste egy karácsonyi vacsorát megenni, és egy hétig nem mentem el edzésre, egy hét alatt NYOLC kilót visszahíztam!!!
Tényleg mindent próbáltam, de egyszerűen semmi nem történik, sem akkor, amikor teljesen jól eszem és edzek, sem amikor ájulásik éheztetem magam.
Már egyszerűen nem tudok mit csinálni, mert minden hiábavaló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!