Ausztráliai erszényes farkast mikor sikerül klónozni szerintetek?
Én amikor megláttam őket, azt mondtam, tündériek, és gyönyörűek voltak, nem halhattak ki.
Utána is olvastam!
A tasmán tigris legközelebbi rokona a tasmán ördög, akiről mint tudjuk, egy 20 éve történt rákos fertőzés miatt kihalt a populáció 80%-a. Rajtuk kéne kísérletezni, de a kihalás szélén vannak, ahogy a legtöbb más erszényes is nagyon sebezhető, tekintve, hogy nem tudnak hova evolulálni. Nekik pár évtizeden belül bealkonyul, a kihalás természetes dolog, az erszényes farkas is azért halt ki, mert fogságban nem tudott szaporodni. Ha ez van, akkor valami már nem oké, mert még menthető lett volna, de alkalmatlanná vált a faj arra, hogy itt éljen.
Nagyon sajnálom, és fáj a szívem ,amiért ez lehetetlen, és ennek ellenére az életcélom, hogy a kihalástól állatokat mentsek meg, és ha lehet, feltámasztom az erszényes farkasokat is, de csak ha más fajokat nem fogja kipusztítani a kísérletezés.
A kedvenc állataim, remélem, egy nap meglesz a gén, amivel lehet őket klónozni!
- 14 éves okoskodó kölyök, biológus lesz, ha nagy lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!