Ez most UFO? Vagy valami surranórepülő? Csillagászkodás közben szoktam észrevenni, hogy van egy csillagféle az égbolton és áll. Bővebben lent:
És ha odanézek erre az álló "csillagra" egyszer csak elindul, és egyre halványodik, vagy a Vénuszt megszégyenítően felcsillan, és elhalványodik.
-nem repülő. nem űrszonda. nem műhold, mert ezeket ismerem.
Ti nem láttatok már ilyet? És hangja sincs!
Szia!
A műhold szokta azt csinálni, hogy egyenesen elkezd menni, hol világos, hol eltűnik.
De amit ti mondtok, hogy össze vissza meg és úgy világít..hát sajnos fogalmam sincs.
Jah és aki aztmondta mérd be távcsövel..egy nagyobb felbontásúval képtelenség egy mozgó tárgyat bemérni, még ha be is méred, akkor sem látsz semmit este rajta.
Lehet ez egy távoli repülőgép is amely sokáig egyenesen jön a te irányodba és látod a front reflektorokat ahogy világítanak, mivel egyenesen feléd jön nem látsz mozgást csak azt hogy csillognak a reflektorai, aztán ahogy elfordul a légifolyosón mondjuk más leszállópálya felé akkor látod hogy mozogni kezd és szépen elhalványul mivel oldalról már nem látod a reflektora fényeit!!
Villogni pedig nem szoktak a repülök csak leszálláskor és felszálláskor, menetközben nem!
De láthatod a nemzetközi űrállomást is ha a nap még éppen megvilágítja... Lényegében ami horizont felöl közeledik azt sokáig nem látod mozgónak csak egy helyben állónak..
Én egyszer egy rakás apró fénypontot láttam szürkületkor elhaladni a horizont felöl keresztül az ellenkező irányba... Kiderült hogy egy csomó időjárásmérő müszer amik olyan magasan voltak hogy a napsugarai még megvilágították és ettől csillogtak..
Ha van csillagásztávcsöved, keresd meg a müholdakat van belölük vagy 200 a föld körül..
Kedves hozzászólók!
Műhold nem lehetett, mert azt az éjszaka folyamán látok egy csomót és megismerem őket! Egyenletes lassúsággal és halványan mennek!
Repülő sem lehetett, mert megismerem őket!
És tudom, hogy a horizonttól felém haladva állónak látom!!!!
Ezt 2000 óta legalább 5-6-szor láttuk!
Először anyummal sétáltunk a vasút mentén, és pont történt egy baleset, egy ember a vonat elé vetette magát...már esteledett, mikor hazafelé indultunk (sok kíváncsiskodó volt ott, a helyszínelők is elmentek) balesetnél. Aztán a hegy felett egy fényes csillag állt. Ez sokáig így volt. egyszer anyum felkiáltott és mondta h nézek oda, elindult a csillag. Aztán egyre fényesebb lett, és 90 fokos szögben elment! Szóval akkor kezdünk gondolkodni, h ez mi lehetett!
Aztán 2001. 09 09 -én vittük haza a cicát az orvostól, és akkor is az északi égbolton volt egy ilyen!
És a nyugati égbolton is 2 éve nyáron, az érdekes volt, mert "csillagászkodtunk" a kertben, és azt hittük, hogy a Vénusz! Aztán egy óra múlva, kb. élesen megcsillant, ismét 90 fokos eltérés, elhalványodás és eltűnés!
Én nem mondom, hogy UFO, vagyis nekem az, mert nem tudom beazonosítani:-))))
De, az biztos, hogy valami titkos katonai repülő, vagy ilyesmi, csak a Nasa tudna róla beszélni!
Azért várom a további válaszokat:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!