Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehet hogy tényleg az? Bővebbe...

Lehet hogy tényleg az? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Arról van szó.hogy félek a sulinkban.Mindig úgy érzem,hogy szellemek vannk az iskolában.sokszor látunk többen is fura árnyakat,észlelünk megmagyarázhatatlan dolgokat.Kicsit kutattunk és mondták a tanáraink,hogy több gyerek is halt meg az iskolában(leesett az emeletről,beverte a fejét és meghalt a tesiszertárban).Nah igen,a tesiszertár.Főleg ott és a tesiöltüzőkben meg a csarnokban történnek a fura dolgok.Persze vannak az osztályban és az alaksorban is.Először azt hittük,hogy a többek szórakoznak,de kiderült,hogy mégsem.Páran ettől nagyon félünk.Lhetsége,hogy vanak szellemek a suliban?Amúgy 13 éves lány vagyok!(Légyszi csak normális választ adjatok,és nem a huzattól vannak a hangok,mivel szinte az összes ablakot beszögezték,épp a huzat miatt.
2009. szept. 5. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

És mért is nem szórakozhatnak egyszerűen mások?! Már bocs, de az egy iskola, nem hiszem, hogy mindenkit végigkérdeztél, és ha igen, még akkor is hazudhatott.

Amúgy a szellemek még mindíg nem tartoznak a tudomány témakörbe, órán nem mondják el?:S

2009. szept. 5. 13:12
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Egy tizenhárom éves tini agya elég sok mindenre képes. Pláne olyankor, amikor csoportosulnak.

De ha szellemek vannak, akkor miért nem álltok szóba velük? Valami céljuk csak van, hogy ott kísértenek a suliban, nem? Vagy csak épp a te és barátaid szórakoztatására jönnek el?

Ha ott vannak, kérdezzétek meg a céljukat, beszéljetek velük, kérjétek meg, hogy menjenek el. És akkor ennyi volt a félelemről.

2009. szept. 5. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Lehet hogy legközelebb kevesebbet szívjatok XD,,,,

Sokan haltak már meg ott? Hallod, én merem állítani, hogy az eltelt sok évezred alatt nincs olyan pontja a Földnek ahol ne halt volna meg már valaki! A szobádban, az ágyad helyén, az ároknál...na és? Nem félsz tőle mert fingod nincs róla! Ettől is csak azért félsz mert az agyad meggyőz téged a hülyeségről.

2009. szept. 8. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg van köze a haláleseteknek ehhez a szellemjárósdihoz. Azért egy suliban nem olyan általános dolog, h többen meghaljanak... És ott van pl. a nemtom melyik hegyen a Turul madár szobra. És felmérték, h a szobor közelében érthetetlen módon gyakoriak az öngyilkossági esetek. (Nem azért, mert az hegyen van, és többen leugranak, hanem a madárral egy vonalban vmi szellemiség egyszerűen hat, nem csak a hegyen.) Azt gondolom, h ezeket inkább kutatni kéne, h miért van, és nem betudni az agy játékának meg nemtom minek. A számok nem hazudnak.
2009. szept. 8. 23:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Én hiszek neked. Egyszer már "rámtapadt" egy szellem,

de leszedték.

Ha az iskolában többen is meghaltak, az már nagy baj.

Azt javaslom menj el az iskolából!!

Keress szakembert (Pl. a neten), aki tud kommunikálni a szellemekkel.

Üdv. (F12)

2009. szept. 9. 15:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,főleg azoknak akik egyetértenek vele(két utolsó válaszoló).Nem igazán szeretnék elmenni,ovis korom óta ide járok,nehéz lenne itthagyni.
2009. szept. 10. 11:06
 7/8 A kérdező kommentje:

Legközelebb kicsit kevesebbet szívjunk??

Megkérdezhetem,hogy ezt milyen alapon állítod?Ismersz?Tudsz rólam valamit?Először világosulj fel aztán írj ilyen választ.Ok???

Na Puszi!!

2009. szept. 10. 11:09
 8/8 anonim válasza:

Öhm..."Köszi a válaszokat,főleg azoknak akik egyetértenek vele(két utolsó válaszoló)" -› Azoknak köszi, akik helyeslik ezt?! Hát bakker te nem vagy normális...Lehet lepontozni ^^

Amúgy én hiszek neked. *-* Az én sulimban is vannak ilyenek, habár kicsi, egy évfolyamban 1 osztály van. Egyszer amikor csavarogtunk egy bnőmmel a városban, elmentünk a suli előtt, és a tornaterem ablakából egy fekete ruhás férfit láttam rohangálni egy késsel a kezében..És tuti nem képzelődtem =O

13/L

2010. ápr. 6. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!