Lehet hogy tényleg az? Bővebben lent.
És mért is nem szórakozhatnak egyszerűen mások?! Már bocs, de az egy iskola, nem hiszem, hogy mindenkit végigkérdeztél, és ha igen, még akkor is hazudhatott.
Amúgy a szellemek még mindíg nem tartoznak a tudomány témakörbe, órán nem mondják el?:S
Egy tizenhárom éves tini agya elég sok mindenre képes. Pláne olyankor, amikor csoportosulnak.
De ha szellemek vannak, akkor miért nem álltok szóba velük? Valami céljuk csak van, hogy ott kísértenek a suliban, nem? Vagy csak épp a te és barátaid szórakoztatására jönnek el?
Ha ott vannak, kérdezzétek meg a céljukat, beszéljetek velük, kérjétek meg, hogy menjenek el. És akkor ennyi volt a félelemről.
Lehet hogy legközelebb kevesebbet szívjatok XD,,,,
Sokan haltak már meg ott? Hallod, én merem állítani, hogy az eltelt sok évezred alatt nincs olyan pontja a Földnek ahol ne halt volna meg már valaki! A szobádban, az ágyad helyén, az ároknál...na és? Nem félsz tőle mert fingod nincs róla! Ettől is csak azért félsz mert az agyad meggyőz téged a hülyeségről.
Én hiszek neked. Egyszer már "rámtapadt" egy szellem,
de leszedték.
Ha az iskolában többen is meghaltak, az már nagy baj.
Azt javaslom menj el az iskolából!!
Keress szakembert (Pl. a neten), aki tud kommunikálni a szellemekkel.
Üdv. (F12)
Legközelebb kicsit kevesebbet szívjunk??
Megkérdezhetem,hogy ezt milyen alapon állítod?Ismersz?Tudsz rólam valamit?Először világosulj fel aztán írj ilyen választ.Ok???
Na Puszi!!
Öhm..."Köszi a válaszokat,főleg azoknak akik egyetértenek vele(két utolsó válaszoló)" -› Azoknak köszi, akik helyeslik ezt?! Hát bakker te nem vagy normális...Lehet lepontozni ^^
Amúgy én hiszek neked. *-* Az én sulimban is vannak ilyenek, habár kicsi, egy évfolyamban 1 osztály van. Egyszer amikor csavarogtunk egy bnőmmel a városban, elmentünk a suli előtt, és a tornaterem ablakából egy fekete ruhás férfit láttam rohangálni egy késsel a kezében..És tuti nem képzelődtem =O
13/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!