Igaz, hogy 2 "holdat" láthattunk a minap? A Mars látszódott.
sajnos felhős volt az égbolt, így én semmit nem láttam az egészből, de hallottam különböző helyekről, hogy látható volt a Mars és olyan volt, mint a Holdunk..
Vélemény?
Mert jót röhögnek, hogy mennyi hülye van.
Hihetetlen hogy milyen sok ember bedőlt ennek. Augusztus akárhanyadikán, amikorra jósolták ezt az eseményt, négy ilyen kérdés volt, egymás után. :D
off
"Nem igaz, nekem is mondták, de hülyeség. Csak azt nem értem, kinek van haszna belőle, hogy ilyenekkel ugratja a népet..."
Aki kitalálja, elküldi mondjuk 10 embernek. Az a 10 továbbküldi további 10-10 embernek, a levelezőprogram Továbbítás funkcióját használva. Ezek megint tovább küldik, és így tovább. Előbb-utóbb a levél visszajut a feladóhoz, aki az e-mail címeket (mert ugye továbbított leveleknél látszik hogy kik kapták meg előtted) eladja valami reklámozós cégnek.
hogy a f@szba lehet ilyen baromságot elhinni?
A mars minimum 70 millió km-re van tőlük, és egy kis csillagnak látszik!!!!
amúgy meg 2003 körül volt Mars-közelség, akkor is egy fényes piros csillag volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!