Mi ez a furcsa kör a Hold körül?
Figyelt kérdés
Az előbb kinéztem és akkor láttam hogy egy furcsa narancssárgás kör van a hold körul.Mi ez? Ti már láttatok ilyent? Nagyon furcsa.2012. dec. 29. 20:09
1/4 anonim válasza:
"Főként a téli időszakban – telihold környékén – társul a Holdhoz egy fényjelenség, a holdhaló, vagy holdudvar, egy koncentrikus kör alakú fénykarima. A halo 22 fokra helyezkedik el a holdgömbtől minden irányban és a levegőben levő pára, vagy jégrészecskéken megtörő holdfény okozza."
3/4 anonim válasza:
Talán ki kéne bújni a fészbukból és akkor nem lenne furcsa.
Igen és azok a kis világító pontok körülötte az úgynevezett csillagok ,na nem a csillag születikből a kiscsillagok .
4/4 anonim válasza:
ezzel én is találkoztam :D hát hirtelen azt hittem megátkoztak :D pedig nem sokat ülök net előtt csak épphogy utánanéztem :) bár nem volt telihold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!